Giriş Kayıt
Marian Urban

Marian Urban (66)


Yapımcı, Senarist

Marian Urban, 16 Kasım 1951 doğumlu yapımcı, senarist. Rivers of Babylon (1998) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 16 Kasım 1951
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 65 Suç Yapımcı 6.7 787
2014 63 Komedi Senarist 6.4 65
2008 57 Komedi Yapımcı 7.2 195
2003 52 Romantik Yapımcı 7.7 2,842
2002 51 Komedi Yapımcı 7.4 70
1995 44 Belgesel Yapımcı 7.7 54
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017