Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Rick Ungar

Rick Ungar (66)


Yapımcı, Senarist

Rick Ungar, 04 Kasım 1950 Youngstown, Ohio, ABD doğumlu yapımcı, senarist. X-Men: Evolution (2003) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 04 Kasım 1950
Doğum Yeri: Youngstown, Ohio, ABD
Diğer Bir İsmi: Richard Ungar | Richard Unger
Burcu: Akrep
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2003 Macera Yapımcı 7.2 3,136
2003 Animasyon Yapımcı
Senarist
   
2001 Aksiyon Yapımcı 6.1 2,918
1998 Aksiyon Yapımcı    

Fantastik Dörtlü: Süper Kahramanlar - Yokedici
1996 Aksiyon Yapımcı    
1992 Animasyon Yapımcı 8.5 25,874
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017