Giriş Kayıt
Rick Ungar

Rick Ungar (67)


Yapımcı, Senarist

Rick Ungar, 04 Kasım 1950 Youngstown, Ohio, ABD doğumlu yapımcı, senarist. X-Men: Evolution (2000) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 04 Kasım 1950
Doğum Yeri: Youngstown, Ohio, ABD
Diğer Bir İsmi: Richard Ungar | Richard Unger
Burcu: Akrep
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2003 Macera Yapımcı 7.2 3,136
2001 Aksiyon Yapımcı 6.1 3,342
2000 Animasyon Yapımcı
Senarist
7.9 8,214
1998 Aksiyon Yapımcı    

Fantastik Dörtlü: Süper Kahramanlar - Yokedici
1996 Aksiyon Yapımcı    
1992 Animasyon Yapımcı 8.5 29,818
Film Altyazıları
Den of Thieves (3,846) Hostiles (3,203) Maze Runner: The Death Cure (2,769) Wildling (2,560) Red Sparrow (2,535) 12 Strong (1,827) The Commuter (1,132) Peter Rabbit (796) A Quiet Place (638) The Post (568)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,168) The Terror (4,859) Legion (2,317) The Flash (2,316) The Crossing (1,965) Supernatural (1,675) The Big Bang Theory (1,605) Vikings (1,598) Lucifer (1,570) Fear the Walking Dead (1,459)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018