Giriş Kayıt
Yasukiyo Umeno

Yasukiyo Umeno (83)


Oyuncu

Yasukiyo Umeno, 14 Temmuz 1933 Kanda, Tokyo, Japonya doğumlu oyuncu. Rajio no jikan (1997) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 14 Temmuz 1933
Doğum Yeri: Kanda, Tokyo, Japonya
Diğer Bir İsmi: Yasuharu Umeno
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 80 Komedi Oyuncu    

Evimiz Hakkındaki Herşey
2001 68 Komedi Oyuncu 6.9 231
1997 64 Komedi Oyuncu 7.9 1,178
1981 48 Dram Oyuncu    
1980 47 Dram Oyuncu 7.1 81

İblis
1978 45 Dram Oyuncu 7.5 511
1974 41 Dram Oyuncu 7.8 354
1964 31 Aksiyon Oyuncu 7.2 463
1958 25 Oyuncu 7.3 32
1957 24 Komedi Oyuncu 7.6 374
Dizi Altyazıları
The Flash (6,894) Into the Badlands (3,369) Legion (2,450) Black Sails (2,387) Vikings (1,787) Arrow (1,682) Legends of Tomorrow (1,643) 24: Legacy (1,616) Iron Fist (1,590) Game of Thrones (1,410)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017