Giriş Kayıt
Andy Umberger

Andy Umberger


Oyuncu

Andy Umberger, oyuncu. Dokuz Kadın (2005), (2016) Hesaplaşma (2016), (2010) Durdurulamaz (2010), (2002) Sonsuz Aşk (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu 8.1 10,570

Hesaplaşma
2016 Aksiyon Oyuncu 7.4 175,808
2015 Suç Oyuncu 7.1 8,275

Karanlıktan Gelen
2013 Korku Oyuncu 6.3 61,272
2012 Gerilim Oyuncu    

Tutku Günlükleri
2011 Komedi Oyuncu 6.2 90,050
2011 Aksiyon Oyuncu 9.0 7,158

Durdurulamaz
2010 Aksiyon Oyuncu 6.8 158,938
2010 Aile Oyuncu 5.7 177
2010 Suç Oyuncu 6.7 1,944
2008 Dram Oyuncu 6.5 234
2007 Dram Oyuncu 8.6 156,122
2006 Aksiyon Oyuncu 7.0 255,817

Dokuz Kadın
2005 Dram Oyuncu 6.8 5,901
2005 Komedi Oyuncu 8.0 90,517

Koç Carter
2005 Dram Oyuncu 7.3 99,359

Umutsuz Evkadınları
2004 Komedi Oyuncu 7.5 98,547
2004 Komedi Oyuncu 8.4 37,249

Başkanın Kızı
2004 Komedi Oyuncu 5.0 18,011

Özel Tim
2003 Aksiyon Oyuncu 6.0 124,611
2003 Komedi Oyuncu 7.2 33
2003 Aksiyon Oyuncu 6.7 1,551
2003 Komedi Oyuncu 5.6 7,161

Sonsuz Aşk
2002 Dram Oyuncu 6.1 32,916
2001 Aksiyon Oyuncu 8.4 155,057
2001 Komedi Oyuncu 5.2 221

Bir Şans Daha
2000 Dram Oyuncu 5.7 17,772
1999 Dram Oyuncu 8.8 48,688

Vampir Avcısı Buffy
1997 Aksiyon Oyuncu 8.2 108,253

Acil Servis
1994 Dram Oyuncu 7.7 41,804
1990 Suç Oyuncu 7.7 26,488

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Oyuncu 5.2 4,704
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017