Giriş Kayıt
Andy Umberger

Andy Umberger


Oyuncu

Andy Umberger, oyuncu. Dokuz Kadın (2005), (2010) Durdurulamaz (2010), (2016) Hesaplaşma (2016), (2002) Sonsuz Aşk (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hesaplaşma
2016 Aksiyon Oyuncu 7.4 130,243
2015 Suç Oyuncu 7.0 7,740

Karanlıktan Gelen
2013 Korku Oyuncu 6.3 59,940
2012 Gerilim Oyuncu    

Tutku Günlükleri
2011 Komedi Oyuncu 6.2 88,623
2011 Aksiyon Oyuncu 9.0 7,158

Durdurulamaz
2010 Aksiyon Oyuncu 6.8 155,397
2010 Aile Oyuncu 5.7 177
2010 Suç Oyuncu 6.7 1,802
2008 Dram Oyuncu 6.5 234
2007 Dram Oyuncu 8.6 150,421
2006 Aksiyon Oyuncu 7.0 250,449

Dokuz Kadın
2005 Dram Oyuncu 6.8 5,901
2005 Komedi Oyuncu 8.0 89,114

Koç Carter
2005 Dram Oyuncu 7.2 96,588

Umutsuz Evkadınları
2004 Komedi Oyuncu 7.5 96,426
2004 Komedi Oyuncu 8.4 36,207

Başkanın Kızı
2004 Komedi Oyuncu 5.0 17,651

Özel Tim
2003 Aksiyon Oyuncu 6.0 122,593
2003 Komedi Oyuncu 7.2 33
2003 Aksiyon Oyuncu 6.7 1,551
2003 Komedi Oyuncu 5.6 7,161

Sonsuz Aşk
2002 Dram Oyuncu 6.1 32,448
2001 Aksiyon Oyuncu 8.4 152,161
2001 Komedi Oyuncu 5.2 221

Bir Şans Daha
2000 Dram Oyuncu 5.7 17,772
1999 Dram Oyuncu 8.8 46,767

Vampir Avcısı Buffy
1997 Aksiyon Oyuncu 8.2 105,222

Acil Servis
1994 Dram Oyuncu 7.7 40,831
1990 Suç Oyuncu 7.7 25,900

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Oyuncu 5.2 4,579
Film Altyazıları
Assassin's Creed (8,316) John Wick: Chapter 2 (8,170) Doctor Strange (4,564) Allied (3,977) Moana (2,716) Forushande (2,486) Arrival (2,363) Split (2,353) Lion (1,981) Hacksaw Ridge (1,624)
Dizi Altyazıları
Taboo (7,112) The Flash (4,273) Vikings (3,676) Supernatural (2,989) Blindspot (2,506) Suits (2,284) Sherlock (2,164) The Big Bang Theory (1,780) The Expanse (1,601) The Vampire Diaries (1,481)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017