Giriş Kayıt
Andy Umberger

Andy Umberger


Oyuncu

Andy Umberger, oyuncu. Dokuz Kadın (2005), (2016) Hesaplaşma (2016), (2010) Durdurulamaz (2010), (2002) Sonsuz Aşk (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Suç Oyuncu 7.9 1,152
2017 Komedi Oyuncu 8.0 18,145

Hesaplaşma
2016 Aksiyon Oyuncu 7.4 205,532
2015 Suç Oyuncu 7.1 8,858

Karanlıktan Gelen
2013 Korku Oyuncu 6.3 62,896
2012 Gerilim Oyuncu    

Tutku Günlükleri
2011 Komedi Oyuncu 6.2 91,735
2011 Aksiyon Oyuncu 9.0 7,158

Durdurulamaz
2010 Aksiyon Oyuncu 6.8 163,591
2010 Aile Oyuncu 5.7 177
2010 Suç Oyuncu 6.7 1,947
2008 Dram Oyuncu 6.5 234
2007 Dram Oyuncu 8.6 164,051
2006 Aksiyon Oyuncu 7.0 262,530

Dokuz Kadın
2005 Dram Oyuncu 6.8 5,901
2005 Komedi Oyuncu 8.0 92,821

Koç Carter
2005 Dram Oyuncu 7.3 103,160

Umutsuz Evkadınları
2004 Komedi Oyuncu 7.5 101,406
2004 Komedi Oyuncu 8.4 38,345

Başkanın Kızı
2004 Komedi Oyuncu 5.0 18,731

Özel Tim
2003 Aksiyon Oyuncu 6.0 126,928
2003 Komedi Oyuncu 7.2 33
2003 Aksiyon Oyuncu 6.7 1,551
2003 Komedi Oyuncu 5.6 7,428

Sonsuz Aşk
2002 Dram Oyuncu 6.1 33,530
2001 Aksiyon Oyuncu 8.4 157,243
2001 Komedi Oyuncu 5.2 221

Bir Şans Daha
2000 Dram Oyuncu 5.7 17,772
1999 Dram Oyuncu 8.8 51,071

Vampir Avcısı Buffy
1997 Aksiyon Oyuncu 8.2 111,281

Acil Servis
1994 Dram Oyuncu 7.7 43,316
1990 Suç Oyuncu 7.7 27,286

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Oyuncu 5.2 4,874
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018