Giriş Kayıt
Andy Umberger

Andy Umberger


Oyuncu

Andy Umberger, oyuncu. Dokuz Kadın (2005), (2016) Hesaplaşma (2016), (2010) Durdurulamaz (2010), (2002) Sonsuz Aşk (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu 8.0 14,203

Hesaplaşma
2016 Aksiyon Oyuncu 7.4 186,165
2015 Suç Oyuncu 7.1 8,437

Karanlıktan Gelen
2013 Korku Oyuncu 6.3 61,829
2012 Gerilim Oyuncu    

Tutku Günlükleri
2011 Komedi Oyuncu 6.2 90,486
2011 Aksiyon Oyuncu 9.0 7,158

Durdurulamaz
2010 Aksiyon Oyuncu 6.8 160,278
2010 Aile Oyuncu 5.7 177
2010 Suç Oyuncu 6.7 1,947
2008 Dram Oyuncu 6.5 234
2007 Dram Oyuncu 8.6 158,354
2006 Aksiyon Oyuncu 7.0 257,870

Dokuz Kadın
2005 Dram Oyuncu 6.8 5,901
2005 Komedi Oyuncu 8.0 91,037

Koç Carter
2005 Dram Oyuncu 7.3 100,405

Umutsuz Evkadınları
2004 Komedi Oyuncu 7.5 99,340
2004 Komedi Oyuncu 8.4 37,650

Başkanın Kızı
2004 Komedi Oyuncu 5.0 18,198

Özel Tim
2003 Aksiyon Oyuncu 6.0 125,216
2003 Komedi Oyuncu 7.2 33
2003 Aksiyon Oyuncu 6.7 1,551
2003 Komedi Oyuncu 5.6 7,161

Sonsuz Aşk
2002 Dram Oyuncu 6.1 33,006
2001 Aksiyon Oyuncu 8.4 155,714
2001 Komedi Oyuncu 5.2 221

Bir Şans Daha
2000 Dram Oyuncu 5.7 17,772
1999 Dram Oyuncu 8.8 49,383

Vampir Avcısı Buffy
1997 Aksiyon Oyuncu 8.2 109,191

Acil Servis
1994 Dram Oyuncu 7.7 42,133
1990 Suç Oyuncu 7.7 26,711

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Oyuncu 5.2 4,751
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017