Giriş Kayıt
Andy Umberger

Andy Umberger


Oyuncu

Andy Umberger, oyuncu. Dokuz Kadın (2005), (2016) Hesaplaşma (2016), (2010) Durdurulamaz (2010), (2002) Sonsuz Aşk (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hesaplaşma
2016 Aksiyon Oyuncu 7.4 155,648
2015 Suç Oyuncu 7.0 7,940

Karanlıktan Gelen
2013 Korku Oyuncu 6.3 60,557
2012 Gerilim Oyuncu    

Tutku Günlükleri
2011 Komedi Oyuncu 6.2 89,118
2011 Aksiyon Oyuncu 9.0 7,158

Durdurulamaz
2010 Aksiyon Oyuncu 6.8 156,813
2010 Aile Oyuncu 5.7 177
2010 Suç Oyuncu 6.7 1,802
2008 Dram Oyuncu 6.5 234
2007 Dram Oyuncu 8.6 152,362
2006 Aksiyon Oyuncu 7.0 252,781

Dokuz Kadın
2005 Dram Oyuncu 6.8 5,901
2005 Komedi Oyuncu 8.0 89,684

Koç Carter
2005 Dram Oyuncu 7.2 97,703

Umutsuz Evkadınları
2004 Komedi Oyuncu 7.5 97,342
2004 Komedi Oyuncu 8.4 36,637

Başkanın Kızı
2004 Komedi Oyuncu 5.0 17,832

Özel Tim
2003 Aksiyon Oyuncu 6.0 123,495
2003 Komedi Oyuncu 7.2 33
2003 Aksiyon Oyuncu 6.7 1,551
2003 Komedi Oyuncu 5.6 7,161

Sonsuz Aşk
2002 Dram Oyuncu 6.1 32,649
2001 Aksiyon Oyuncu 8.4 153,786
2001 Komedi Oyuncu 5.2 221

Bir Şans Daha
2000 Dram Oyuncu 5.7 17,772
1999 Dram Oyuncu 8.8 47,597

Vampir Avcısı Buffy
1997 Aksiyon Oyuncu 8.2 106,717

Acil Servis
1994 Dram Oyuncu 7.7 41,207
1990 Suç Oyuncu 7.7 26,139

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Oyuncu 5.2 4,630
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017