Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Andy Umberger

Andy Umberger


Oyuncu

Andy Umberger, oyuncu. Dokuz Kadın (2005), (2010) Durdurulamaz (2010), (2016) Hesaplaşma (2016), (2002) Sonsuz Aşk (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hesaplaşma
2016 Aksiyon Oyuncu 7.4 104,511
2015 Suç Oyuncu 7.0 7,624

Karanlıktan Gelen
2013 Korku Oyuncu 6.3 59,579
2012 Gerilim Oyuncu    

Tutku Günlükleri
2011 Komedi Oyuncu 6.2 88,243
2011 Aksiyon Oyuncu 9.0 7,158

Durdurulamaz
2010 Aksiyon Oyuncu 6.8 154,406
2010 Aile Oyuncu 5.7 177
2010 Suç Oyuncu 6.7 1,802
2008 Dram Oyuncu 6.5 234
2007 Dram Oyuncu 8.6 149,175
2006 Aksiyon Oyuncu 7.0 248,834

Dokuz Kadın
2005 Dram Oyuncu 6.8 5,901
2005 Komedi Oyuncu 8.0 88,739

Koç Carter
2005 Dram Oyuncu 7.2 95,819

Umutsuz Evkadınları
2004 Komedi Oyuncu 7.5 95,836
2004 Komedi Oyuncu 8.4 35,952

Başkanın Kızı
2004 Komedi Oyuncu 5.0 17,524

Özel Tim
2003 Aksiyon Oyuncu 6.0 121,984
2003 Komedi Oyuncu 7.2 33
2003 Aksiyon Oyuncu 6.7 1,551
2003 Komedi Oyuncu 5.6 7,161

Sonsuz Aşk
2002 Dram Oyuncu 6.1 32,200
2001 Aksiyon Oyuncu 8.4 151,027
2001 Komedi Oyuncu 5.2 221

Bir Şans Daha
2000 Dram Oyuncu 5.7 17,772
1999 Dram Oyuncu 8.8 46,305

Vampir Avcısı Buffy
1997 Aksiyon Oyuncu 8.2 104,676

Acil Servis
1994 Dram Oyuncu 7.7 40,645
1990 Suç Oyuncu 7.7 25,775

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Oyuncu 5.2 4,561
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017