Giriş Kayıt
Andy Umberger

Andy Umberger


Oyuncu

Andy Umberger, oyuncu. Dokuz Kadın (2005), (2016) Hesaplaşma (2016), (2010) Durdurulamaz (2010), (2002) Sonsuz Aşk (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu    
2017 Komedi Oyuncu 8.0 15,647

Hesaplaşma
2016 Aksiyon Oyuncu 7.4 195,366
2015 Suç Oyuncu 7.1 8,607

Karanlıktan Gelen
2013 Korku Oyuncu 6.3 62,308
2012 Gerilim Oyuncu    

Tutku Günlükleri
2011 Komedi Oyuncu 6.2 90,987
2011 Aksiyon Oyuncu 9.0 7,158

Durdurulamaz
2010 Aksiyon Oyuncu 6.8 161,580
2010 Aile Oyuncu 5.7 177
2010 Suç Oyuncu 6.7 1,947
2008 Dram Oyuncu 6.5 234
2007 Dram Oyuncu 8.6 160,434
2006 Aksiyon Oyuncu 7.0 259,663

Dokuz Kadın
2005 Dram Oyuncu 6.8 5,901
2005 Komedi Oyuncu 8.0 91,543

Koç Carter
2005 Dram Oyuncu 7.3 101,429

Umutsuz Evkadınları
2004 Komedi Oyuncu 7.5 100,089
2004 Komedi Oyuncu 8.4 37,954

Başkanın Kızı
2004 Komedi Oyuncu 5.0 18,445

Özel Tim
2003 Aksiyon Oyuncu 6.0 125,843
2003 Komedi Oyuncu 7.2 33
2003 Aksiyon Oyuncu 6.7 1,551
2003 Komedi Oyuncu 5.6 7,428

Sonsuz Aşk
2002 Dram Oyuncu 6.1 33,272
2001 Aksiyon Oyuncu 8.4 156,313
2001 Komedi Oyuncu 5.2 221

Bir Şans Daha
2000 Dram Oyuncu 5.7 17,772
1999 Dram Oyuncu 8.8 49,929

Vampir Avcısı Buffy
1997 Aksiyon Oyuncu 8.2 109,967

Acil Servis
1994 Dram Oyuncu 7.7 42,434
1990 Suç Oyuncu 7.7 26,921

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Oyuncu 5.2 4,805
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017