Giriş Kayıt
Robert Ulrich

Robert Ulrich


Sesler, Sanat Bölümü, Müzisyen

Winnipeg, Canada, Winnipeg, Kanada doğumlu sesler, sanat bölümü, müzisyen. Babes in Toyland (1986), Breeders (1986), Stalker (2014), (2011) Arkadaştan Öte (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Winnipeg, Canada
Doğum Yeri: Winnipeg, Kanada
Diğer Bir İsmi: Robert Alrich | Robert Ulrich Jr. | Robert G. Ulri
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Sesler 7.2 8,104
2015 Dram Sesler 7.7 32,526

Kan ve Petrol
2015 Suç Sesler 6.7 3,700
2014 Biyografi Sesler 7.4 7,563
2014 Dram Sesler 6.4 1,386
2014 Dram Sesler 7.6 15,484
2013 Aile Sesler    

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 2
2012 Macera Sesler 5.5 201,244

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 1
2011 Macera Sesler 4.9 196,315

Arkadaştan Öte
2011 Komedi Sesler 6.6 298,620
2011 Suç Sesler 8.2 80,319
2010 Dram Sesler 6.4 66,897
2010 Dram Sesler 6.6 468
2009 Animasyon Sesler 6.0 6,135

İkinci El Araba Alınır Satılır
2009 Komedi Sesler 5.8 18,540

Sokağın Kralları
2008 Aksiyon Sesler 6.8 99,525
2008 Dram Sesler 6.3 136

Zafer Patenleri
2007 Komedi Sesler 6.3 139,713

Sınır Ötesi
2006 Suç Sesler 6.1 8,984

Böcek
2006 Gerilim Sesler 6.1 29,875

Rüya Kızlar
2006 Dram Sesler 6.5 61,278

Suç Mahallesi
2006 Suç Sesler 6.4 5,582
2005 Komedi Sesler 5.8 18,458

Rehine
2005 Suç Sesler 6.6 98,611

Amerikan Gücü: Dünya Polisi
2004 Aksiyon Sesler 7.2 144,787

Şüpheli Yok
2004 Suç Sesler 5.9 16,668

Nehir Macerası
2004 Macera Sesler 5.9 39,707

Kötü Kızlar
2004 Komedi Sesler 7.0 277,523

Boksun Kraliçesi
2004 Biyografi Sesler 5.3 5,959

Hesaplaşma
2003 Aksiyon Sesler 6.3 94,794

Tatlı Sahtekar
2003 Komedi Sesler 5.5 5,851

Başkaldırış
2003 Aksiyon Sesler 6.0 38,550

Tabana Kuvvet
2001 Macera Sesler 6.4 98,747

Örümceğin Maskesi
2001 Aksiyon Sesler 6.3 63,990

Bizim Dansımız
2001 Dram Sesler 6.2 51,524

Vur Emri
2000 Aksiyon Sesler 6.4 39,920

Görevimiz Tehlike 2
2000 Aksiyon Sesler 6.1 265,464

General'in Kızı
1999 Suç Sesler 6.3 46,270

Kaçak Gelin
1999 Komedi Sesler 5.5 81,648

Uzay Yolu IX : İsyan
1998 Aksiyon Sesler 6.4 61,454

Arabulucu
1998 Aksiyon Sesler 7.3 115,812

Kampüste Ölüm
1998 Komedi Sesler 6.1 11,842

Sel
1998 Aksiyon Sesler 5.8 28,309

Garip Bir çift II
1998 Macera Sesler 6.4 7,349

Yüz Yüze
1997 Aksiyon Sesler 7.3 307,243

187
1997 Dram Sesler 6.7 18,637

Uzay Yolu VIII: İlk Temas
1996 Aksiyon Sesler 7.6 104,847

Los Angeles'tan Kaçış
1996 Aksiyon Sesler 5.7 59,905
1996 Aile Sesler 5.2 8,392
1996 Dram Sesler    

Dracula - Ölü ve mutlu
1995 Komedi Sesler 5.8 33,213
1995 Dram Sesler 4.7 54,401

Tam Zamanında
1995 Suç Sesler 6.3 33,477

Su Dünyası
1995 Aksiyon Sesler 6.1 156,816
1994 Komedi Sesler 6.3 37,453

Esaretin Bedeli
1994 Suç Sesler 9.3 1,915,094

Sam Amca'nın Erleri
1994 Komedi Sesler 6.1 14,955
1994 Biyografi Sesler 6.5 5,975

Cennette Tuzak
1994 Macera Sesler 5.9 10,285
1994 Komedi Sesler 6.4 865
1994 Aksiyon Sesler 7.0 89,926
1994 Aksiyon Sesler 4.4 19,546
1994 Suç Sesler 6.2 6,344

Yırtık Rahibe 2
1993 Komedi Sesler 5.5 40,515
1993 Komedi Sesler 4.9 15,381

Hüküm Gecesi
1993 Aksiyon Sesler 6.6 12,391

Cezalandırıcı
1993 Aksiyon Sesler 6.6 136,369

Hayalimdeki Sevgili
1993 Dram Sesler 6.2 3,144

Kaçak
1993 Aksiyon Sesler 7.8 231,427

Salaklar Prensi Robin Hood
1993 Macera Sesler 6.7 100,270

Ayı Jack
1993 Dram Sesler 6.5 3,454

Kadın Kokusu
1992 Dram Sesler 8.0 215,261

Cehennem Silahı 3
1992 Aksiyon Sesler 6.7 138,711
1992 Biyografi Sesler 5.5 1,198
1992 Komedi Sesler 5.8 2,919

Sinif 1999
1990 Aksiyon Sesler 5.8 5,307

Kilise Bodrumundan Masallar
1989 Komedi Sesler 8.0 17,434
1989 Dram Sesler
Müzik
4.6 79
1988 Komedi Sesler 5.0 234

Bar Kelebeği
1987 Komedi Sesler 7.3 14,670
1987 Aksiyon Sesler 4.7 6,141
1986 Macera Sesler 5.4 2,381

Marslı İstilacılar
1986 Korku Sesler 5.5 6,084
1986 Korku Sesler 3.4 1,501
1986 Aksiyon Sesler 4.4 1,365
1986 Fantastik Sesler 4.4 7,725
1985 Aksiyon Çeşitli 6.1 173

Cehennem Gecesi
1981 Korku Sanat Bölümü 5.8 4,167

Şeytan
1973 Korku Sesler 8.0 310,338
Dizi Altyazıları
La casa de papel (12,597) Stargate Origins (2,995) Vikings (2,904) Black Mirror (2,625) American Crime Story (1,464) The X Files (1,425) Star Trek: Discovery (1,244) Supernatural (1,230) McMafia (1,110) Altered Carbon (1,094)
Vizyonda bu hafta
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018