Giriş Kayıt
Robert Ulrich

Robert Ulrich


Sesler, Sanat Bölümü, Müzisyen

Winnipeg, Canada, Winnipeg, Kanada doğumlu sesler, sanat bölümü, müzisyen. Babes in Toyland (1986), Breeders (1986), Stalker (2014), (2011) Arkadaştan Öte (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Winnipeg, Canada
Doğum Yeri: Winnipeg, Kanada
Diğer Bir İsmi: Robert Alrich | Robert Ulrich Jr. | Robert G. Ulri
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Sesler 7.3 8,207
2015 Dram Sesler 7.7 32,896

Kan ve Petrol
2015 Suç Sesler 6.7 3,700
2014 Biyografi Sesler 7.4 7,563
2014 Dram Sesler 6.4 1,386
2014 Dram Sesler 7.6 15,577
2013 Aile Sesler    

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 2
2012 Macera Sesler 5.5 202,781

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 1
2011 Macera Sesler 4.9 197,747

Arkadaştan Öte
2011 Komedi Sesler 6.6 301,144
2011 Suç Sesler 8.2 82,004
2010 Dram Sesler 6.4 67,395
2010 Dram Sesler 6.6 468
2009 Animasyon Sesler 6.0 6,135

İkinci El Araba Alınır Satılır
2009 Komedi Sesler 5.8 18,766

Sokağın Kralları
2008 Aksiyon Sesler 6.8 99,980
2008 Dram Sesler 6.3 136

Zafer Patenleri
2007 Komedi Sesler 6.3 140,774

Sınır Ötesi
2006 Suç Sesler 6.1 8,984

Böcek
2006 Gerilim Sesler 6.1 30,081

Rüya Kızlar
2006 Dram Sesler 6.5 61,747

Suç Mahallesi
2006 Suç Sesler 6.4 5,582
2005 Komedi Sesler 5.8 18,614

Rehine
2005 Suç Sesler 6.6 99,197

Amerikan Gücü: Dünya Polisi
2004 Aksiyon Sesler 7.2 145,631

Şüpheli Yok
2004 Suç Sesler 5.9 16,668

Nehir Macerası
2004 Macera Sesler 5.9 39,927

Kötü Kızlar
2004 Komedi Sesler 7.0 280,602

Boksun Kraliçesi
2004 Biyografi Sesler 5.3 5,959

Hesaplaşma
2003 Aksiyon Sesler 6.3 95,261

Tatlı Sahtekar
2003 Komedi Sesler 5.5 5,851

Başkaldırış
2003 Aksiyon Sesler 6.0 38,907

Tabana Kuvvet
2001 Macera Sesler 6.4 99,238

Örümceğin Maskesi
2001 Aksiyon Sesler 6.3 64,535

Bizim Dansımız
2001 Dram Sesler 6.2 51,894

Vur Emri
2000 Aksiyon Sesler 6.4 39,984

Görevimiz Tehlike 2
2000 Aksiyon Sesler 6.1 267,575

General'in Kızı
1999 Suç Sesler 6.3 46,654

Kaçak Gelin
1999 Komedi Sesler 5.5 82,263

Uzay Yolu IX : İsyan
1998 Aksiyon Sesler 6.4 61,964

Arabulucu
1998 Aksiyon Sesler 7.3 116,987

Kampüste Ölüm
1998 Komedi Sesler 6.1 11,842

Sel
1998 Aksiyon Sesler 5.8 28,309

Garip Bir çift II
1998 Macera Sesler 6.4 7,349

Yüz Yüze
1997 Aksiyon Sesler 7.3 309,538

187
1997 Dram Sesler 6.7 18,637

Uzay Yolu VIII: İlk Temas
1996 Aksiyon Sesler 7.6 105,785

Los Angeles'tan Kaçış
1996 Aksiyon Sesler 5.7 60,457
1996 Aile Sesler 5.2 8,392
1996 Dram Sesler    

Dracula - Ölü ve mutlu
1995 Komedi Sesler 5.8 33,609
1995 Dram Sesler 4.7 54,845

Tam Zamanında
1995 Suç Sesler 6.3 33,477

Su Dünyası
1995 Aksiyon Sesler 6.1 158,140
1994 Komedi Sesler 6.3 37,846

Esaretin Bedeli
1994 Suç Sesler 9.3 1,941,965

Sam Amca'nın Erleri
1994 Komedi Sesler 6.1 15,094
1994 Biyografi Sesler 6.5 5,975

Cennette Tuzak
1994 Macera Sesler 5.9 10,285
1994 Komedi Sesler 6.4 865
1994 Aksiyon Sesler 7.0 90,625
1994 Aksiyon Sesler 4.4 19,678
1994 Suç Sesler 6.2 6,344

Yırtık Rahibe 2
1993 Komedi Sesler 5.5 41,217
1993 Komedi Sesler 4.9 15,381

Hüküm Gecesi
1993 Aksiyon Sesler 6.6 12,391

Cezalandırıcı
1993 Aksiyon Sesler 6.6 137,472

Hayalimdeki Sevgili
1993 Dram Sesler 6.2 3,144

Kaçak
1993 Aksiyon Sesler 7.8 233,246

Salaklar Prensi Robin Hood
1993 Macera Sesler 6.7 101,072

Ayı Jack
1993 Dram Sesler 6.5 3,454

Kadın Kokusu
1992 Dram Sesler 8.0 217,686

Cehennem Silahı 3
1992 Aksiyon Sesler 6.7 139,688
1992 Biyografi Sesler 5.5 1,198
1992 Komedi Sesler 5.8 2,919

Sinif 1999
1990 Aksiyon Sesler 5.8 5,351

Kilise Bodrumundan Masallar
1989 Komedi Sesler 8.0 17,647
1989 Dram Sesler
Müzik
4.6 79
1988 Komedi Sesler 5.0 234

Bar Kelebeği
1987 Komedi Sesler 7.3 14,670
1987 Aksiyon Sesler 4.7 6,141
1986 Macera Sesler 5.4 2,381

Marslı İstilacılar
1986 Korku Sesler 5.5 6,084
1986 Korku Sesler 3.4 1,501
1986 Aksiyon Sesler 4.4 1,365
1986 Fantastik Sesler 4.4 7,812
1985 Aksiyon Çeşitli 6.1 173

Cehennem Gecesi
1981 Korku Sanat Bölümü 5.8 4,167

Şeytan
1973 Korku Sesler 8.0 312,700
Film Altyazıları
Red Sparrow (8,292) Den of Thieves (3,295) Maze Runner: The Death Cure (2,992) Hostiles (2,708) Winchester (2,687) 12 Strong (2,335) Submergence (1,812) The Commuter (1,414) A martfüi rém (1,408) Peter Rabbit (1,351)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (8,448) Supernatural (4,607) The Flash (3,595) The Big Bang Theory (3,205) The Terror (3,197) Legion (2,702) Gotham (2,604) Arrow (2,227) The Expanse (2,203) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,146)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018