Giriş Kayıt
Liv Ullmann

Liv Ullmann (78)


Oyuncu, Yönetmen, Senarist

Liv Johanne Ullmann, 16 Aralık 1938 Tokyo, Japonya doğumlu oyuncu, yönetmen, senarist. Persona (1966), Çığlıklar ve Fısıltılar (1972), Güz Sonatı (1978), Kurtların Saati (1968) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Liv Johanne Ullmann
Doğum Tarihi: 16 Aralık 1938
Doğum Yeri: Tokyo, Japonya
Takma İsmi: The Norwegian Angel
Burcu: Yay
Boyu: 1.73 m
9.7 (11 Oy)
  • Currently 194.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (9)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 77 Belgesel Oyuncu 7.3 343
2015 77 Belgesel Oyuncu 8.2 4,222

Aşk ve Tutku
2014 76 Dram Yönetmen
Senarist
5.6 3,419
2012 74 Dram Oyuncu 7.1 2,272
2012 74 Belgesel Oyuncu 7.4 1,131
2011 73 Belgesel Oyuncu 7.1 7
2009 71 Belgesel Oyuncu 7.6 970
2009 71 Animasyon Oyuncu 7.3 74
2008 70 Dram Oyuncu 6.3 317
2006 68 Animasyon Oyuncu 7.6 1,843
2003 65 Dram Oyuncu 7.8 5,409

Sadakatsiz
2000 62 Dram Yönetmen 7.5 2,825
2000 62 Belgesel Oyuncu 7.0 284
1996 58 Dram Yönetmen    
1995 57 Dram Yönetmen
Senarist
4.5 843

Lumiere ve Ortakları
1995 57 Belgesel Oyuncu
Yönetmen
7.0 2,491
1994 56 Biyografi Oyuncu 5.5 189
1992 54 Dram Yönetmen
Senarist
6.9 170

Öküz
1991 53 Dram Oyuncu 7.2 532
1990 52 Dram Oyuncu 7.6 2,340
1989 51 Dram Oyuncu 7.1 289
1984 46 Dram Oyuncu 6.7 777

Güz Sonatı
1978 40 Dram Oyuncu 8.3 16,151
1977 39 Dram Oyuncu 6.7 3,791

Savaş Köprüleri
1977 39 Aksiyon Oyuncu 7.4 42,246

Yüz Yüze
1976 38 Dram Oyuncu 7.7 3,421
1975 37 Fantastik Oyuncu 5.6 169

Büyülü Flüt
1975 37 Komedi Oyuncu    

Bir Evlilikten Manzaralar
1973 Dram Oyuncu 8.5 10,974

Çığlıklar ve Fısıltılar
1972 34 Dram Oyuncu 8.2 20,244

Yeni Ülke
1972 34 Dram Oyuncu 8.0 2,541

Göçmenler
1971 33 Dram Oyuncu 8.0 3,564

Gece Misafirleri
1970 32 Aksiyon Oyuncu 5.8 1,400

Anna'nın Tutkusu
1969 31 Dram Oyuncu 7.8 5,927
1969 31 Dram Oyuncu 5.7 109

Utanç
1968 30 Dram Oyuncu 8.1 8,119

Kurtların Saati
1968 30 Dram Oyuncu 7.7 12,525
1966 28 Dram Oyuncu 8.1 68,056
1962 Komedi Oyuncu 8.4 2,338
1959 21 Dram Oyuncu 6.5 163
1957 19 Komedi Oyuncu 7.4 856
Dizi Altyazıları
The Flash (10,896) Better Call Saul (6,317) Fargo (5,622) Arrow (4,617) Lucifer (4,512) The 100 (4,414) Gotham (3,736) 12 Monkeys (2,962) Supernatural (2,944) American Gods (2,922)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017