Giriş Kayıt
Barbara Tyson

Barbara Tyson (52)


Oyuncu

Barbara Tyson, 01 Ekim 1964 Barrie, Ontario, Kanada doğumlu oyuncu. Diriliş (1999), Ernest Goes to Jail (1990), (2000) Son Durak (2000), (2007) İsyan (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Ekim 1964
Doğum Yeri: Barrie, Ontario, Kanada
Diğer Bir İsmi: Barbara Bush | Barb Tyson
Burcu: Terazi
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu 7.0 992

Lanetli Ev 2
2013 49 Dram Oyuncu 5.3 13,366
2012 48 Komedi Oyuncu 6.3 1,705
2012 48 Animasyon Oyuncu    
2011 47 Animasyon Oyuncu    
2010 46 Dram Oyuncu    

İsyan
2007 43 Aksiyon Oyuncu 6.7 12,853

Sevimli Balina
2007 43 Dram Oyuncu 6.4 167
2005 Suç Oyuncu    

Gece Yarısına 5 Gün Kala
2004 Aksiyon Oyuncu    
2002 38 Komedi Oyuncu 6.2 4,006
2002 38 Aksiyon Oyuncu    
2000 Aksiyon Oyuncu 6.6 9,512

Son Durak
2000 36 Korku Oyuncu 6.7 188,376

Büyük Yarış
2000 36 Komedi Oyuncu 5.8 549
2000 36 Dram Oyuncu 5.9 1,965

Diriliş
1999 35 Suç Oyuncu 6.2 7,319
1995 Dram Oyuncu 7.8 9,044

Pasifik Tepeleri
1990 26 Gizem Oyuncu 6.4 14,619
1990 26 Komedi Oyuncu 5.3 7,396
1990 Dram Oyuncu    
Dizi Altyazıları
The Flash (5,464) Black Sails (4,511) Into the Badlands (4,003) Iron Fist (2,794) Vikings (1,929) Legion (1,683) Game of Thrones (1,459) Arrow (1,400) Billions (1,377) The 100 (1,339)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017