Giriş Kayıt
Evan Tylor

Evan Tylor


Yapımcı, Senarist

Evan Tylor, yapımcı, senarist. (2012) American Mary (2012), (2016) Van Helsing (2016), (2001) Cehennemden Mektuplar (2001), (2009) Wild Cherry (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Rae Scrivano | Ray Scrivano
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Korku Yapımcı 3.2 415
2017 Aksiyon Yapımcı 5.5 496
2016 Aksiyon Yapımcı 6.0 10,591
2015 Aksiyon Yapımcı
Senarist
3.5 1,670
2014 Aksiyon Yapımcı 2.9 481
2014 Aksiyon Yapımcı 2.4 335
2012 Korku Yapımcı 6.3 19,325

Özgür Balık
2012 Animasyon Yapımcı 4.5 151
2011 Korku Yapımcı 3.6 211
2009 Komedi Yapımcı 4.2 1,570
2009 Korku Yapımcı 4.5 1,263
2008 Korku 4.2 875
2006 Aksiyon Yapımcı 5.2 262

Cinayet Uzmanı
2005 Suç Yapımcı    

Bir Sosyopatın İtirafları
2005 Komedi Yapımcı    
2004 Korku Yapımcı
Senarist
3.5 319
2004 Korku Yapımcı
Senarist
3.7 1,172

Kasabanın Berberi
2002 Suç Yapımcı 5.8 1,130
2002 Dram Yapımcı 4.7 638

Cehennemden Mektuplar
2001 Korku Yapımcı
Senarist
4.6 2,418

Gizli Casus
2000 Aksiyon Yapımcı 4.3 245
Dizi Altyazıları
Westworld (18,418) La casa de papel (4,236) Supernatural (3,554) Into the Badlands (2,598) Krypton (2,372) Gotham (2,313) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,277) The Big Bang Theory (1,937) The 100 (1,793) Arrow (1,780)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018