Giriş Kayıt
Evan Tylor

Evan Tylor


Yapımcı, Senarist

Evan Tylor, yapımcı, senarist. (2012) American Mary (2012), (2001) Cehennemden Mektuplar (2001), (2009) Wild Cherry (2009), (2002) Kasabanın Berberi (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Rae Scrivano | Ray Scrivano
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Yapımcı 5.8 5,702
2015 Aksiyon Yapımcı
Senarist
3.5 1,000
2014 Aksiyon Yapımcı 2.9 481
2014 Aksiyon Yapımcı 2.4 335
2012 Korku Yapımcı 6.3 17,943

Özgür Balık
2012 Animasyon Yapımcı 4.5 151
2011 Korku Yapımcı 3.6 211
2009 Komedi Yapımcı 4.2 1,570
2009 Korku Yapımcı 4.5 1,263
2008 Korku 4.2 875
2006 Aksiyon Yapımcı 5.2 262

Cinayet Uzmanı
2005 Suç Yapımcı    

Bir Sosyopatın İtirafları
2005 Komedi Yapımcı    
2004 Korku Yapımcı
Senarist
3.5 319
2004 Korku Yapımcı
Senarist
3.7 1,172

Kasabanın Berberi
2002 Suç Yapımcı 5.8 1,130
2002 Dram Yapımcı 4.7 638

Cehennemden Mektuplar
2001 Korku Yapımcı
Senarist
4.6 2,418

Gizli Casus
2000 Aksiyon Yapımcı 4.3 245
Film Altyazıları
Live by Night (11,756) Resident Evil: The Final Chapter (9,510) Rogue One (5,397) Hidden Figures (5,023) Patriots Day (4,753) Assassin's Creed (4,161) Why Him? (4,040) Split (3,745) Allied (3,588) Paterson (3,528)
Dizi Altyazıları
Legion (4,911) The 100 (4,417) Black Sails (4,158) Arrow (3,466) The Expanse (3,292) The Originals (2,893) Into the Badlands (2,846) Colony (2,701) The Flash (2,524) Vikings (2,401)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017