Giriş Kayıt
Paul Tylak

Paul Tylak


Oyuncu

Paul Tylak, oyuncu. Büyülü Kitap (2009) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Paul Tylac
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kahraman Miçolar
2015 Animasyon Oyuncu 5.8 2,654
2014 Macera Oyuncu 5.6 184

Vikingler Efsanesi: Thor
2011 Animasyon Oyuncu    
2010 Oyuncu    

Büyülü Kitap
2009 Animasyon Oyuncu 7.7 24,409

Niko: Yıldızlara Yolculuk
2008 Animasyon Oyuncu 6.2 2,438

Çirkin Ördek Yavrusu ile Farecik
2006 Animasyon Oyuncu 5.6 2,027
1995 Komedi Oyuncu 8.6 29,426
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (4,816) Dunkirk (3,947) Stronger (2,754) It (2,186) Mother! (1,479) American Made (1,428) Kingsman: The Golden Circle (1,343) Loving Vincent (1,334) Flatliners (643) The Foreigner (641)
Dizi Altyazıları
Vikings (10,342) Shameless (6,101) Mr. Robot (4,860) Game of Thrones (3,187) Peaky Blinders (2,119) Manhunt: Unabomber (2,060) Lucifer (1,672) Designated Survivor (1,530) Supernatural (1,383) The Big Bang Theory (1,097)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017