Giriş Kayıt
Paul Tylak

Paul Tylak


Oyuncu

Paul Tylak, oyuncu. Büyülü Kitap (2009) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Paul Tylac
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kahraman Miçolar
2015 Animasyon Oyuncu 5.8 2,654
2014 Macera Oyuncu 5.6 184

Vikingler Efsanesi: Thor
2011 Animasyon Oyuncu    
2010 Oyuncu    

Büyülü Kitap
2009 Animasyon Oyuncu 7.7 24,409

Niko: Yıldızlara Yolculuk
2008 Animasyon Oyuncu 6.2 2,438

Çirkin Ördek Yavrusu ile Farecik
2006 Animasyon Oyuncu 5.6 2,027
1995 Komedi Oyuncu 8.6 29,197
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017