Giriş Kayıt
Glenn Tussman

Glenn Tussman


Sesler

Glenn Tussman, sesler. (1997) The Hanging Garden (1997), (1999) To Walk with Lions (1999), (2000) The Hound of the Baskervilles (2000), (2001) Hidden Agenda (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2004 Korku 3.8 523
2002 Gizem Sesler    

Tılsım 4
2002 Fantastik Sesler    
2001 Aksiyon Sesler 4.8 892

Tılsım 3
2001 Fantastik Sesler    
2000 Suç Sesler 6.1 722
1999 Dram Sesler 5.0 636
1999 Macera Sesler 3.5 1,112
1999 Macera Sesler 6.8 709

Sefiller
1998 Suç Sesler 7.5 33,109
1997 Dram Sesler 7.1 2,575
1997 Macera Sesler    
1995 Korku Sesler 4.1 550
Film Altyazıları
Live by Night (12,811) Resident Evil: The Final Chapter (5,946) Why Him? (5,507) Rogue One (4,017) Patriots Day (3,183) Assassin's Creed (3,021) Hidden Figures (3,006) Paterson (2,206) Allied (2,195) Split (2,191)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,132) The 100 (3,731) Legion (3,198) Into the Badlands (2,879) The Originals (2,608) The Last Kingdom (2,279) Arrow (2,052) Vikings (1,873) The Expanse (1,781) Designated Survivor (1,773)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017