Giriş Kayıt
Jon Turtle

Jon Turtle


Yapımcı

Jon Turtle, yapımcı. The Second Arrival (1998), Elm Sokağında Kabus 5: Hayal Çocuk (1989), Karanlık Melek (1990), Şanslı (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: John Turtle
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Aksiyon Çeşitli 3.1 27,255

Gri Kurt
2011 Aksiyon Çeşitli 6.8 211,924

İyi İnsan
2008 Dram Çeşitli 6.2 5,842

Aşk ve Sigara
2005 Komedi Yapımcı 6.3 10,360

Eve Dönüş
2005 Aile Çeşitli 7.0 348

Ağlayan Tepeler
2003 Dram Yapımcı    
2003 Komedi Çeşitli 5.5 3,994
2002 Komedi Çeşitli 4.4 573
2001 Dram Çeşitli    
2001 Dram Çeşitli    
1999 Dram Yapımcı    
1998 Aksiyon Yapımcı 3.8 2,342

Şanslı
1995 Dram Yapımcı 6.7 5,285
1993 Aksiyon Yapımcı    
1992 Macera Yapımcı 7.0 442
1991 Gerilim Yapımcı    

Vahşi Duygular
1990 Komedi 7.2 65,740

Karanlık Melek
1990 Aksiyon Yapımcı 6.0 7,664

Elm Sokağında Kabus 5: Hayal Çocuk
1989 Korku Yapımcı 5.1 31,396

Şatonun Ruhları
1988 Komedi Yapımcı 5.7 6,627
1987 Dram Yapımcı 5.9 1,422
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017