Giriş Kayıt
Bill Turro

Bill Turro


Editör, Editör

Bill Turro, editör, editör. Orange Is the New Black (2013), Weeds (2005), Las Vegas 1 (2003), United States of Tara (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: William Turro
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Editör    
2013 Komedi Editör 8.3 209,134
2012 Komedi Editör 6.9 2,326
2009 Komedi Editör 7.9 19,009
2005 Komedi Editör 8.0 89,748

Las Vegas 1
2003 Suç Editör
Çeşitli
7.5 23,507
1998 Dram Editör 7.1 60,215

Evimiz Hollwood'da
1990 Dram Editorial Department 6.2 24,617
1987 Komedi Editorial Department 6.7 25,513

Korku Evi 2
1987 Fantastik Editorial Department 5.4 8,005

Cinayet Dosyası
1984 Suç Editör 6.9 13,690
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017