Giriş Kayıt
Bill Turro

Bill Turro


Editör, Editör

Bill Turro, editör, editör. Orange Is the New Black (2013), Weeds (2005), Las Vegas 1 (2003), United States of Tara (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: William Turro
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Editör    
2013 Komedi Editör 8.3 204,505
2012 Komedi Editör 6.9 2,326
2009 Komedi Editör 7.9 18,881
2005 Komedi Editör 8.0 89,099

Las Vegas 1
2003 Suç Editör
Çeşitli
7.5 23,391
1998 Dram Editör 7.1 59,456

Evimiz Hollwood'da
1990 Dram Editorial Department 6.2 24,341
1987 Komedi Editorial Department 6.7 25,145

Korku Evi 2
1987 Fantastik Editorial Department 5.4 7,728

Cinayet Dosyası
1984 Suç Editör 6.9 13,508
Film Altyazıları
Doctor Strange (9,367) Allied (9,341) Moana (7,857) Assassin's Creed (5,344) Lion (4,716) Arrival (3,661) Hacksaw Ridge (2,828) Nocturnal Animals (2,523) Fences (2,425) Forushande (1,809)
Dizi Altyazıları
Taboo (9,794) Supernatural (7,509) The Expanse (4,633) Vikings (4,173) The Big Bang Theory (3,735) Suits (3,338) Legion (3,315) The Blacklist (3,219) Arrow (3,045) Sherlock (2,711)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017