Giriş Kayıt
Bill Turro

Bill Turro


Editör, Editör

Bill Turro, editör, editör. Orange Is the New Black (2013), Weeds (2005), Las Vegas 1 (2003), United States of Tara (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: William Turro
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Editör    
2013 Komedi Editör 8.3 206,667
2012 Komedi Editör 6.9 2,326
2009 Komedi Editör 7.9 18,950
2005 Komedi Editör 8.0 89,403

Las Vegas 1
2003 Suç Editör
Çeşitli
7.5 23,440
1998 Dram Editör 7.1 59,831

Evimiz Hollwood'da
1990 Dram Editorial Department 6.2 24,477
1987 Komedi Editorial Department 6.7 25,330

Korku Evi 2
1987 Fantastik Editorial Department 5.4 7,728

Cinayet Dosyası
1984 Suç Editör 6.9 13,593
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (6,033) Rogue One (4,828) Split (3,469) Assassin's Creed (2,476) Brimstone (2,150) Paterson (1,768) Hidden Figures (1,588) The Institute (1,546) The Great Wall (1,207) Passengers (1,077)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,837) Legion (6,936) Arrow (3,712) Legends of Tomorrow (2,161) Into the Badlands (2,082) The Blacklist (1,662) Vikings (1,589) Black Sails (1,541) Game of Thrones (1,446) 24: Legacy (1,415)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017