Giriş Kayıt
Bill Turro

Bill Turro


Editör, Editör

Bill Turro, editör, editör. Orange Is the New Black (2013), Weeds (2005), Las Vegas 1 (2003), United States of Tara (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: William Turro
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Editör 7.6 984
2015 Dram Editör 7.3 20
2013 Komedi Editör 8.2 233,304
2012 Komedi Editör 6.9 2,326
2009 Komedi Editör 7.9 19,639
2005 Komedi Editör 8.0 93,542

Las Vegas 1
2003 Suç Editör
Çeşitli
7.5 24,075
1998 Dram Editör 7.1 64,059

Evimiz Hollwood'da
1990 Dram Editorial Department 6.2 25,976
1987 Komedi Editorial Department 6.7 27,362

Korku Evi 2
1987 Fantastik Editorial Department 5.4 8,005

Cinayet Dosyası
1984 Suç Editör 6.9 14,680
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018