Giriş Kayıt
Bill Turro

Bill Turro


Editör, Editör

Bill Turro, editör, editör. Orange Is the New Black (2013), Weeds (2005), Las Vegas 1 (2003), United States of Tara (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: William Turro
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Editör 7.6 984
2015 Dram Editör 7.3 20
2013 Komedi Editör 8.2 230,343
2012 Komedi Editör 6.9 2,326
2009 Komedi Editör 7.9 19,543
2005 Komedi Editör 8.0 92,756

Las Vegas 1
2003 Suç Editör
Çeşitli
7.5 23,990
1998 Dram Editör 7.1 63,448

Evimiz Hollwood'da
1990 Dram Editorial Department 6.2 25,736
1987 Komedi Editorial Department 6.7 27,030

Korku Evi 2
1987 Fantastik Editorial Department 5.4 8,005

Cinayet Dosyası
1984 Suç Editör 6.9 14,535
Vizyonda bu hafta
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018