Giriş Kayıt
Florence Turner

Florence Turner (61)


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

Florence Turner, 05 Ocak 1885 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı, senarist. College (1927) yapımıyla biliniyor.28 Ağustos 1946 tarihinde (61 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 05 Ocak 1885
Ölüm Tarihi: 28 Ağustos 1946
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Baby Twinkles
Takma İsmi: The Vitagraph Girl
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.47 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1932 47 Dram Oyuncu 7.0 1,526
1932 47 Suç Oyuncu 6.7 826
1929 44 Macera Oyuncu 7.7 902
1927 42 Gizem Oyuncu 5.0 7
1927 42 Komedi Oyuncu 7.2 3,238
1914 29 Kısa Metraj Yapımcı
Oyuncu
Senarist
6.3 135
1911 26 Kısa Metraj Oyuncu    

Bir Yaz Gecesi Rüyası
1909 24 Dram Oyuncu 5.9 229
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017