Giriş Kayıt
Deanne Turner

Deanne Turner


Makyaj

Deanne Turner, makyaj. The Black Adder (1982), Futbol A.Ş. (2004), Enchanted April (1991), As Time Goes By (1992) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Dram Makyaj    

Demir Leydi
2009 Dram Makyaj    
2008 Dram Makyaj    

Kaçıklar Okulu: Efsane Büyüyor
2006 Komedi Makyaj 4.8 19,790
2006 Suç Makyaj    

Futbol A.Ş.
2004 Suç Makyaj 6.9 24,599
2003 Komedi Makyaj 7.9 480
2000 Dram Makyaj 7.5 895
1995 Komedi Makyaj    
1993 Dram Makyaj 6.0 1,782
1992 Komedi Makyaj 8.3 2,854
1991 Dram Makyaj 7.4 5,159
1982 Komedi Makyaj 8.2 28,122
1981 Komedi Makyaj 8.9 33,413
1980 Dram Makyaj    
1970 Dram Makyaj 7.7 150
1963 Macera Makyaj 8.5 27,938
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (7,739) Rogue One (5,571) Split (4,180) Assassin's Creed (3,067) Hidden Figures (2,645) Paterson (2,473) Brimstone (2,410) Patriots Day (1,658) The Institute (1,594) The Great Wall (1,394)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,423) Legion (7,868) Arrow (4,653) Legends of Tomorrow (2,392) The Expanse (2,179) Into the Badlands (2,155) Vikings (2,010) The Blacklist (1,923) Black Sails (1,745) 24: Legacy (1,669)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017