Giriş Kayıt
Deanne Turner

Deanne Turner


Makyaj

Deanne Turner, makyaj. The Black Adder (1982), Futbol A.Ş. (2004), Bottom (1991), Enchanted April (1991) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Dram Makyaj    

Demir Leydi
2009 Dram Makyaj    
2008 Biyografi Makyaj 7.4 4,758

Kaçıklar Okulu: Efsane Büyüyor
2006 Komedi Makyaj 4.8 20,296
2006 Suç Makyaj    

Futbol A.Ş.
2004 Suç Makyaj 6.9 25,602
2003 Komedi Makyaj 7.9 480
2000 Dram Makyaj 7.5 895
1993 Dram Makyaj 6.0 1,782
1992 Komedi Makyaj 8.3 3,101
1991 Dram Makyaj 7.4 5,159
1991 Komedi Makyaj 8.2 9,918
1982 Komedi Makyaj 8.1 30,198
1981 Komedi Makyaj 8.9 37,008
1980 Dram Makyaj    
1970 Dram Makyaj 7.7 150
1963 Macera Makyaj 8.4 30,469
Film Altyazıları
Red Sparrow (4,734) Den of Thieves (3,224) Hostiles (3,214) Maze Runner: The Death Cure (2,671) 12 Strong (2,509) Wildling (1,850) Winchester (1,401) Peter Rabbit (1,299) Submergence (1,280) The Commuter (1,253)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,805) The Terror (3,883) The Flash (3,313) Supernatural (3,147) Legion (3,122) The Crossing (2,461) The Expanse (1,667) Vikings (1,579) The Big Bang Theory (1,499) Fear the Walking Dead (1,117)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018