Giriş Kayıt
Deanne Turner

Deanne Turner


Makyaj

Deanne Turner, makyaj. The Black Adder (1982), Futbol A.Ş. (2004), Enchanted April (1991), As Time Goes By (1992) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Dram Makyaj    

Demir Leydi
2009 Dram Makyaj    
2008 Dram Makyaj    

Kaçıklar Okulu: Efsane Büyüyor
2006 Komedi Makyaj 4.8 19,844
2006 Suç Makyaj    

Futbol A.Ş.
2004 Suç Makyaj 6.9 24,599
2003 Komedi Makyaj 7.9 480
2000 Dram Makyaj 7.5 895
1995 Komedi Makyaj    
1993 Dram Makyaj 6.0 1,782
1992 Komedi Makyaj 8.3 2,872
1991 Dram Makyaj 7.4 5,159
1982 Komedi Makyaj 8.2 28,392
1981 Komedi Makyaj 8.9 33,702
1980 Dram Makyaj    
1970 Dram Makyaj 7.7 150
1963 Macera Makyaj 8.5 28,157
Film Altyazıları
Gold (5,922) Get Out (3,105) Logan (2,611) Rings (2,349) The Age of Shadows (1,962) La La Land (1,800) Split (1,661) Sand Castle (1,500) Zashchitniki (1,493) The Great Wall (1,292)
Dizi Altyazıları
The Blacklist (4,701) Fargo (3,751) The Last Kingdom (2,449) Into the Badlands (2,178) The Expanse (2,141) Doctor Who (2,017) Game of Thrones (1,712) Vikings (1,684) Better Call Saul (1,592) Supernatural (1,500)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017