Giriş Kayıt
Brad Turner

Brad Turner


Yönetmen, Yapımcı, Yönetmen Asistanı, Oyuncu

Brad Turner, yönetmen, yapımcı, yönetmen asistanı, oyuncu. 24 (2001), Shannara Günlükleri (2016), Gizli Çember (2011), Helix (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Yönetmen 7.0 665

Shannara Günlükleri
2016 Macera Yönetmen Asistanı
Yapımcı
Yönetmen
7.3 46,861
2016 Dram Yapımcı
Yönetmen
7.6 10,529
2015 Dram Yapımcı 7.5 46,546
2015 Dram Yönetmen 7.3 9,533
2014 Dram Yönetmen 7.1 13,630
2014 Aksiyon Yönetmen
Yapımcı
7.5 11,985
2014 Bilim-Kurgu Yapımcı
Yönetmen
6.8 26,320
2012 Aksiyon Yapımcı
Yönetmen
6.6 6,502

Gizli Çember
2011 Dram Yönetmen 7.4 41,985
2010 Aksiyon Yönetmen 7.7 45,182
2010 Aksiyon Yapımcı
Yönetmen
7.4 57,473

Son Kaçış
2009 Aksiyon Yönetmen 8.0 14,139
2008 Aksiyon Yapımcı 7.5 20,940
2007 Suç Yönetmen 6.5 1,292
2006 Komedi Yönetmen 8.4 74,364
2005 Komedi Yönetmen 7.9 124,872

Büyük Kaçış
2005 Aksiyon Yönetmen 8.4 409,072

Tehlikeli Tür 3
2004 Bilim-Kurgu Yönetmen    

Yıldız Geçidi Atlantis
2004 Aksiyon Yönetmen 8.1 54,226
2004 Bilim-Kurgu Yönetmen    

Las Vegas 1
2003 Suç Yönetmen 7.5 24,157
2003 Suç Yönetmen 8.6 1,131
2002 Fantastik Yönetmen 7.3 3,671
2001 Aksiyon Yapımcı
Yönetmen
8.4 159,324
2001 Aksiyon Yönetmen 6.1 3,378
2001 Suç Yönetmen    
2000 Aksiyon Yönetmen 6.6 10,476
1999 Korku Yönetmen 7.1 1,323

Evdeki Mutluluk
1998 Dram Yönetmen
Oyuncu
   

Yıldız Geçidi SG-1
1997 Aksiyon Yönetmen 8.4 73,626
1997 Western Yönetmen 7.4 166
1997 Aksiyon Yönetmen 7.6 8,047
1996 Suç Yönetmen 7.8 1,960
1995 Dram Yönetmen 7.8 9,754
1994 Macera Yönetmen 8.5 172
1993 Aksiyon Yönetmen    
1989 Macera Yönetmen 7.3 145
1987 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.6 1,934

21. Cadde
1987 Suç Yönetmen 7.3 9,465
1987 Aksiyon Yönetmen 5.7 557
1986 Dram Yönetmen Asistanı 7.4 109
1979 Macera Yönetmen Asistanı 7.8 647
Film Altyazıları
Rampage (15,796) Ready Player One (11,145) Escape Plan 2: Hades (4,746) Tomb Raider (1,792) The Cured (1,525) Blockers (1,346) Den 12. mann (740) Set It Up (560) Black Panther (557) Journey's End (483)
Dizi Altyazıları
Westworld (16,343) 12 Monkeys (3,050) Into the Badlands (2,793) La casa de papel (2,331) The 100 (2,121) Legion (1,483) The Crossing (1,152) Fear the Walking Dead (1,149) The Expanse (1,096) Vikings (1,031)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018