Giriş Kayıt
Brad Turner

Brad Turner


Yönetmen, Yapımcı, Yönetmen Asistanı, Oyuncu

Brad Turner, yönetmen, yapımcı, yönetmen asistanı, oyuncu. 24 (2001), Shannara Günlükleri (2016), Gizli Çember (2011), Helix (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Shannara Günlükleri
2016 Macera Yönetmen Asistanı
Yapımcı
Yönetmen
7.4 42,720
2016 Dram Yapımcı
Yönetmen
7.6 10,154
2015 Dram Yapımcı 7.5 45,125
2015 Dram Yönetmen 7.3 9,380
2014 Dram Yönetmen 7.1 13,068
2014 Aksiyon Yönetmen
Yapımcı
7.5 11,788
2014 Bilim-Kurgu Yapımcı
Yönetmen
6.8 25,618
2012 Aksiyon Yapımcı
Yönetmen
6.6 6,325

Gizli Çember
2011 Dram Yönetmen 7.4 41,252
2010 Aksiyon Yönetmen 7.7 44,417
2010 Aksiyon Yapımcı
Yönetmen
7.4 54,536

Son Kaçış
2009 Aksiyon Yönetmen 8.0 14,139
2008 Aksiyon Yapımcı 7.5 20,940
2007 Suç Yönetmen 6.5 1,292
2006 Komedi Yönetmen 8.4 71,505
2005 Komedi Yönetmen 7.9 122,225

Büyük Kaçış
2005 Aksiyon Yönetmen 8.4 396,999

Tehlikeli Tür 3
2004 Bilim-Kurgu Yönetmen    

Yıldız Geçidi Atlantis
2004 Aksiyon Yönetmen 8.1 52,633
2004 Bilim-Kurgu Yönetmen    

Las Vegas 1
2003 Suç Yönetmen 7.5 23,865
2003 Suç Yönetmen 8.6 1,131
2002 Fantastik Yönetmen 7.3 3,671
2001 Aksiyon Yapımcı
Yönetmen
8.4 156,336
2001 Aksiyon Yönetmen 6.1 3,156
2001 Suç Yönetmen    
2000 Aksiyon Yönetmen 6.6 9,985
1999 Korku Yönetmen    

Evdeki Mutluluk
1998 Dram Yönetmen
Oyuncu
   

Yıldız Geçidi SG-1
1997 Aksiyon Yönetmen 8.4 70,950
1997 Western Yönetmen 7.4 166
1997 Aksiyon Yönetmen 7.5 7,848
1996 Suç Yönetmen    
1995 Dram Yönetmen 7.8 9,442
1994 Macera Yönetmen 8.5 172
1993 Aksiyon Yönetmen    
1989 Macera Yönetmen 7.3 145
1987 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.6 1,934

21. Cadde
1987 Suç Yönetmen 7.3 9,246
1987 Aksiyon Yönetmen 5.7 557
1986 Dram Yönetmen Asistanı 7.4 109
1979 Macera Yönetmen Asistanı 7.8 647
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017