Giriş Kayıt
Ridha Turki

Ridha Turki


Yapımcı

Ridha Turki, yapımcı.

Diğer Bir İsmi: Ridna Turki
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Dram Yapımcı 6.2 94

Kar Ve Kaplan
2005 Komedi Yapımcı 7.2 11,661
2001 Aksiyon Çeşitli 7.6 12,441

İngiliz Hasta
1996 Dram Çeşitli 7.4 157,588

Indiana Jones Kutsal Hazine Avcıları
1981 Aksiyon Çeşitli 8.5 754,160

Brian'ın Hayatı
1979 Komedi Çeşitli 8.1 310,173
Film Altyazıları
Red Sparrow (3,871) Hostiles (2,932) Den of Thieves (2,892) Maze Runner: The Death Cure (2,375) 12 Strong (2,257) Wildling (1,811) Peter Rabbit (1,154) The Commuter (1,118) Submergence (1,080) Winchester (1,041)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,248) The Terror (3,674) The Flash (3,076) Legion (2,955) Supernatural (2,391) The Crossing (2,380) The Expanse (1,518) Vikings (1,499) The Big Bang Theory (1,339) Fear the Walking Dead (1,081)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018