Giriş Kayıt
Yavuz Turgul

Yavuz Turgul (71)


Senarist, Yönetmen, Yapımcı

Yavuz Turgul, 05 Nisan 1946 Istanbul, Türkiye doğumlu senarist, yönetmen, yapımcı. Eşkıya (1996), Av Mevsimi (2010), Tosun Paşa (1976), Kabadayı (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 05 Nisan 1946
Doğum Yeri: Istanbul, Türkiye
Burcu: Koç
Web Sitesi:
9.3 (44 Oy)
  • Currently 185.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (11)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 71 Dram Senarist
Yönetmen
6.9 650
2010 64 Suç Yönetmen
Senarist
7.5 23,170
2007 61 Aksiyon Senarist 7.9 14,598
2005 59 Dram Yönetmen
Senarist
7.8 8,066
1999 Komedi Senarist 8.8 3,865
1996 50 Suç Yönetmen
Senarist
Yapımcı
8.4 44,204
1992 46 Dram Yönetmen
Senarist
8.0 1,417
1990 44 Komedi Yönetmen
Senarist
7.8 1,854
1987 41 Dram Senarist
Yönetmen
8.6 7,323
1985 39 Komedi Senarist 8.8 10,696
1984 38 Dram Yönetmen
Senarist
7.3 420
1983 37 Senarist 5.2 58
1983 37 Komedi Senarist 8.1 4,105
1982 36 Komedi Senarist 8.2 6,903
1981 35 Komedi Senarist 6.6 3,858
1981 35 Macera Senarist 8.2 6,379
1980 34 Komedi Senarist 7.7 4,782
1979 33 Komedi Senarist 7.1 1,572
1978 32 Aile Senarist 7.7 2,307
1976 30 Komedi Senarist 9.1 16,896
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017