Giriş Kayıt
Yavuz Turgul

Yavuz Turgul (71)


Senarist, Yönetmen, Yapımcı

Yavuz Turgul, 05 Nisan 1946 Istanbul, Türkiye doğumlu senarist, yönetmen, yapımcı. Eşkıya (1996), Av Mevsimi (2010), Tosun Paşa (1976), Kabadayı (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 05 Nisan 1946
Doğum Yeri: Istanbul, Türkiye
Burcu: Koç
Web Sitesi:
9.2 (45 Oy)
  • Currently 184/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (11)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 71 Dram Senarist
Yönetmen
6.9 1,449
2010 64 Suç Yönetmen
Senarist
7.5 23,794
2007 61 Aksiyon Senarist 7.9 14,987
2005 59 Dram Yönetmen
Senarist
7.8 8,174
1998 Komedi Senarist 8.7 3,943
1996 50 Suç Yönetmen
Senarist
Yapımcı
8.4 45,287
1992 46 Dram Yönetmen
Senarist
8.0 1,599
1990 44 Komedi Yönetmen
Senarist
7.9 1,948
1987 41 Dram Senarist
Yönetmen
8.6 7,448
1985 39 Komedi Senarist 8.8 10,885
1984 38 Dram Yönetmen
Senarist
7.3 435
1983 37 Senarist 5.2 58
1983 37 Komedi Senarist 8.1 4,226
1982 36 Komedi Senarist 8.2 7,062
1981 35 Komedi Senarist 6.6 3,923
1981 35 Macera Senarist 8.2 6,504
1980 34 Komedi Senarist 7.7 4,896
1979 33 Komedi Senarist 7.1 1,617
1978 32 Aile Senarist 7.7 2,377
1976 30 Komedi Senarist 9.1 17,195
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018