Giriş Kayıt
Eugène Tucherer

Eugène Tucherer (74)


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Eugène Tucherer, 24 Eylül 1899 Saryske Lecky, Çekoslavakya doğumlu yapımcı, yapım yöneticisi. Gölgedeki ask (1974) yapımıyla biliniyor.17 Ağustos 1974 tarihinde (74 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 24 Eylül 1899
Ölüm Tarihi: 17 Ağustos 1974
Doğum Yeri: Saryske Lecky, Çekoslavakya
Diğer Bir İsmi: Eugene Tucherer | Eugen Tucherer | E. Tuscherer |
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Gölgedeki ask
1974 Dram Yapımcı 6.2 343

Mayerling Faciası
1968 69 Dram Çeşitli 6.5 1,016
1962 63 Komedi Yapımcı 6.0 67
1955 56 Dram Yapımcı 6.3 62

The Glass Castle
1950 51 Dram Yapımcı 6.3 94
1948 49 Komedi Yapımcı 6.9 100
1946 47 Suç Yapımcı
Yapım Yöneticisi
6.8 82
1940 41 Dram Yapımcı 6.1 10
1938 39 Dram Yapımcı 6.5 82
1931 32 Dram Yapım Yöneticisi 7.3 11

Karamazof kardesler
1931 32 Dram Yapımcı
Yapım Yöneticisi
7.4 111
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (6,933) Stronger (5,328) The Foreigner (4,107) Flatliners (3,657) Dunkirk (2,961) Beyond Skyline (2,119) American Made (1,964) Kingsman: The Golden Circle (1,712) Loving Vincent (1,686) It (1,603)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017