Giriş Kayıt
Jorge Alí Triana

Jorge Alí Triana (74)


Yönetmen, Oyuncu, Yapımcı, Senarist

Jorge Alí Triana, 04 Nisan 1942 Ibagué, Tolima, Kolombiya doğumlu yönetmen, oyuncu, yapımcı, senarist. Comando Elite (2013) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 04 Nisan 1942
Doğum Yeri: Ibagué, Tolima, Kolombiya
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2007 65 Komedi Yapımcı
Yönetmen
5.5 103
2006 64 Komedi Oyuncu 6.6 657
2004 62 Gerilim Oyuncu 6.5 614
2002 60 Komedi 6.7 119
2002 60 Komedi Yapımcı
Senarist
Yönetmen
6.4 280
1998 56 Komedi Oyuncu 6.7 324

Kızıl Oidipus
1996 54 Dram Yönetmen 6.4 240
1986 44 Yönetmen    
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (12,015) Passengers (8,457) Doctor Strange (4,761) Arrival (3,569) Assassin's Creed (2,951) Allied (2,772) Fences (2,694) Hacksaw Ridge (2,247) Moana (1,836) Nocturnal Animals (1,428)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,507) Legion (8,506) The 100 (8,082) Taboo (6,781) The Big Bang Theory (5,790) Arrow (4,746) Black Sails (3,854) Vikings (3,383) The Expanse (3,365) The Flash (3,315)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017