Giriş Kayıt
Enzo Treppa

Enzo Treppa


Sesler

Enzo Treppa, sesler.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2000 Animasyon Sesler 7.2 3,735
1999 Animasyon Sesler 6.9 5,179
1998 Animasyon Sesler 6.8 8,961
1998 Korku Sesler 5.7 4,644
1990 Animasyon Sesler 7.5 24,082
Film Altyazıları
Doctor Strange (13,276) Allied (11,414) Moana (7,086) Lion (5,446) Arrival (3,752) Hacksaw Ridge (3,181) Nocturnal Animals (2,936) Shut In (2,228) Underworld: Blood Wars (2,192) Fences (1,848)
Dizi Altyazıları
Supernatural (10,869) The Expanse (7,417) Taboo (7,345) Legion (6,036) Arrow (5,792) The Big Bang Theory (5,572) Vikings (4,446) The Blacklist (3,160) Sherlock (2,780) Suits (2,598)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017