Giriş Kayıt
Enzo Treppa

Enzo Treppa


Sesler

Enzo Treppa, sesler.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2000 Animasyon Sesler 7.2 3,735
1999 Animasyon Sesler 6.9 5,179
1998 Animasyon Sesler 6.8 8,961
1998 Korku Sesler 5.7 4,644
1990 Animasyon Sesler 7.5 24,273
Film Altyazıları
Live by Night (12,885) Resident Evil: The Final Chapter (5,998) Why Him? (5,587) Rogue One (4,116) Patriots Day (3,248) Hidden Figures (3,115) Assassin's Creed (3,063) Paterson (2,232) Allied (2,214) Split (2,213)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,200) The 100 (3,776) Legion (3,247) Into the Badlands (2,902) The Originals (2,612) The Last Kingdom (2,281) Arrow (2,089) Vikings (1,925) The Expanse (1,802) Designated Survivor (1,783)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017