Giriş Kayıt
Jirina Trebická

Jirina Trebická (39)


Oyuncu

Jirina Trebická, 01 Kasım 1930 Prague, Çekoslavakya (now Çek Cumhuriyeti) doğumlu oyuncu. Görevimiz Tehlike (1996) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Kasım 1930
Doğum Yeri: Prague, Çekoslavakya (now Çek Cumhuriyeti)
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bir Aşağı Bir Yukarı
2004 Komedi Oyuncu 7.0 1,681

Dünyanın Sonuna Dair Belirsiz Bir Rapor
1997 Fantastik Oyuncu 7.1 287

Görevimiz Tehlike
1996 Aksiyon Oyuncu 7.1 325,842

Öksedeki Tarla Kuşları
1990 Komedi Oyuncu 7.6 1,173
1980 Komedi Oyuncu 7.3 162
1967 37 Dram Oyuncu 6.8 170
Dizi Altyazıları
Vikings (6,331) Shameless (3,733) Game of Thrones (3,051) Mr. Robot (2,925) Supernatural (2,733) The Big Bang Theory (2,200) Arrow (2,195) Outlander (1,911) Gotham (1,783) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,765)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017