Giriş Kayıt
Merle Travis

Merle Travis (65)


Oyuncu, Müzisyen

Merle Robert Travis, 29 Kasım 1917 Rosewood, Kentucky, ABD doğumlu oyuncu, müzisyen. Sigara İçtiğiniz İçin Teşekkürler (2005) yapımıyla biliniyor.20 Ekim 1983 tarihinde (65 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Merle Robert Travis
Doğum Tarihi: 29 Kasım 1917
Ölüm Tarihi: 20 Ekim 1983
Doğum Yeri: Rosewood, Kentucky, ABD
Diğer Bir İsmi: Merle Travis and His Bronco Busters
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1982 65 Komedi Oyuncu 6.6 6,181
1975 58 Western Müzik 6.5 1,051
1971 Müzik Oyuncu    
1962 45 Western Oyuncu    

İnsanlar Yaşadıkça
1953 36 Dram Oyuncu 7.7 35,684
Film Altyazıları
Kidnap (5,952) Beauty and the Beast (5,273) T2 Trainspotting (2,846) The Fate of the Furious (2,675) Contratiempo (2,002) The Boss Baby (1,972) Dangal (1,677) The Shack (1,625) Redivider (1,502) The Great Wall (1,376)
Dizi Altyazıları
American Gods (7,459) Better Call Saul (5,662) Supernatural (5,469) Lucifer (5,242) The Flash (4,728) Twin Peaks (3,972) Into the Badlands (3,797) Fargo (3,769) Gotham (2,928) 12 Monkeys (2,733)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017