Giriş Kayıt
Harry Townes

Harry Townes (86)


Oyuncu

Harry Townes, 18 Eylül 1914 Huntsville, Alabama, ABD doğumlu oyuncu. The Warrior and the Sorceress (1984), (1963) Kaçak (1963), (1958) Karamazov Kardeşler (1958), (1956) The Mountain (1956) gibi yapımlarla biliniyor.23 Mayıs 2001 tarihinde (86 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 18 Eylül 1914
Ölüm Tarihi: 23 Mayıs 2001
Doğum Yeri: Huntsville, Alabama, ABD
Diğer Bir İsmi: Harry R. Townes
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1986 72 Komedi Oyuncu 4.5 105
1984 70 Aksiyon Oyuncu 3.9 884

Şahin Tepesi
1981 Dram Oyuncu 6.2 2,517
1981 Aksiyon Oyuncu 7.1 3,274
1979 65 Aksiyon Oyuncu    

Sihirbaz Dev Adam
1978 Aksiyon Oyuncu 7.0 9,494
1976 Dram Oyuncu 7.3 3,802

Charlie'nin Melekleri
1976 Aksiyon Oyuncu 6.5 7,494
1973 59 Western Oyuncu 5.9 335
1970 56 Dram Oyuncu 6.3 755
1970 56 Dram Oyuncu 7.4 342
1969 55 Western Oyuncu 6.3 541
1967 Aksiyon Oyuncu 7.3 1,854
1965 Aksiyon Oyuncu 8.2 3,160

Kaçak
1963 Macera Oyuncu 8.1 2,526
1963 Dram Oyuncu    
1962 Suç Oyuncu 8.6 2,854
1961 Dram Oyuncu 7.2 483
1961 47 Komedi Oyuncu 7.1 741
1960 Macera Oyuncu 7.7 964
1960 Suç Oyuncu 8.4 841

Alacakaranlık Kuşağı
1959 Dram Oyuncu 9.0 51,188
1959 Aksiyon Oyuncu 7.3 6,139
1959 Dram Oyuncu 8.1 2,421
1959 Dram Oyuncu 7.9 861
1959 Komedi Oyuncu    
1958 44 Dram Oyuncu 5.9 361

Karamazov Kardeşler
1958 44 Dram Oyuncu 6.8 1,995
1958 Dram Oyuncu    
1957 Suç Oyuncu 8.2 3,578
1956 42 Macera Oyuncu 6.8 1,321
1956 Dram Oyuncu 7.7 238
1956 Komedi Oyuncu 8.5 201
1955 Suç Oyuncu 8.6 10,998
1955 Dram Oyuncu 8.0 3,755
1955 Dram Oyuncu    
1954 Aksiyon Oyuncu 8.6 1,201
1954 Dram Oyuncu    
1953 Komedi Oyuncu 5.6 204
1953 Dram Oyuncu    
1950 Dram Oyuncu 8.0 43
1948 Dram Oyuncu 8.0 163
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017