Giriş Kayıt
Harry Townes

Harry Townes (86)


Oyuncu

Harry Townes, 18 Eylül 1914 Huntsville, Alabama, ABD doğumlu oyuncu. The Warrior and the Sorceress (1984), (1963) Kaçak (1963), (1958) Karamazov Kardeşler (1958), (1956) The Mountain (1956) gibi yapımlarla biliniyor.23 Mayıs 2001 tarihinde (86 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 18 Eylül 1914
Ölüm Tarihi: 23 Mayıs 2001
Doğum Yeri: Huntsville, Alabama, ABD
Diğer Bir İsmi: Harry R. Townes
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1986 72 Komedi Oyuncu 4.5 105
1984 70 Aksiyon Oyuncu 3.9 884

Şahin Tepesi
1981 Dram Oyuncu 6.2 2,386
1981 Aksiyon Oyuncu 7.1 3,066
1979 65 Aksiyon Oyuncu    

Sihirbaz Dev Adam
1978 Aksiyon Oyuncu 7.0 9,112
1976 Dram Oyuncu 7.3 3,652

Charlie'nin Melekleri
1976 Aksiyon Oyuncu 6.5 7,019
1973 59 Western Oyuncu 5.9 335
1970 56 Dram Oyuncu 6.3 755
1970 56 Dram Oyuncu 7.4 342
1969 55 Western Oyuncu 6.3 541
1967 Aksiyon Oyuncu 7.3 1,723
1966 Dram Oyuncu    
1965 Aksiyon Oyuncu 8.2 2,979
1964 Macera Oyuncu    

Kaçak
1963 Macera Oyuncu 8.1 2,287
1963 Dram Oyuncu    
1962 Suç Oyuncu 8.6 2,698
1962 Komedi Oyuncu    
1961 47 Komedi Oyuncu 7.1 741
1961 Komedi Oyuncu    
1960 Suç Oyuncu 8.4 841

Alacakaranlık Kuşağı
1959 Dram Oyuncu 9.0 48,208
1959 Aksiyon Oyuncu 7.3 5,812
1959 Dram Oyuncu 8.1 2,277
1959 Komedi Oyuncu    
1958 44 Dram Oyuncu 5.9 361

Karamazov Kardeşler
1958 44 Dram Oyuncu 6.8 1,897
1958 Dram Oyuncu    
1958 Dram Oyuncu    
1957 Suç Oyuncu 8.2 3,387
1956 42 Macera Oyuncu 6.8 1,321
1956 Dram Oyuncu 7.7 238
1955 Suç Oyuncu 8.6 10,221
1955 Dram Oyuncu 8.0 3,539
1955 Dram Oyuncu    
1955 Dram Oyuncu    
1954 Aksiyon Oyuncu 8.6 1,128
1954 Dram Oyuncu    
1953 Dram Oyuncu    
Dizi Altyazıları
The Flash (6,789) Into the Badlands (3,345) Black Sails (2,333) Legion (1,964) Vikings (1,710) Iron Fist (1,565) 24: Legacy (1,562) Legends of Tomorrow (1,548) Arrow (1,460) Game of Thrones (1,387)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017