Giriş Kayıt
Paco Tous

Paco Tous


Oyuncu

Paco Tous, Puerto de Santa María, Cádiz, Andalucía, İspanya doğumlu oyuncu. Contratiempo (2016), (1999) Yalnız (1999), (2017) El guardián invisible (2017), (2011) Fuga de cerebros 2 (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: Puerto de Santa María, Cádiz, Andalucía, İspanya
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Gerilim Oyuncu 6.1 1,429
2017 Komedi Oyuncu 5.6 180
2017 Komedi Oyuncu    
2016 Suç Oyuncu 8.0 23,636
2016 Aksiyon Oyuncu 4.5 608
2016 Komedi Oyuncu 7.8 67

Şöyle Yapacağız...
2013 Komedi Oyuncu 5.7 293
2011 Komedi Oyuncu 4.6 668
2011 Tarihi Oyuncu 6.0 236
2006 Macera Oyuncu 6.1 10,346

Yalnız
1999 Dram Oyuncu 7.7 2,849
Film Altyazıları
Baywatch (15,344) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,742) Security (2,978) Dunkirk (2,500) Dangal (2,453) Lady Macbeth (2,195) 6 Days (2,014) Wakefield (1,757) King Arthur: Legend of the Sword (1,533) Alien: Covenant (1,199)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (139,014) The Defenders (8,562) Rick and Morty (3,758) The Strain (2,349) Suits (2,098) Mr. Mercedes (1,761) The Sinner (1,722) Fargo (1,246) Breaking Bad (1,152) Preacher (1,112)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017