Giriş Kayıt
Paco Tous

Paco Tous


Oyuncu

Paco Tous, Puerto de Santa María, Cádiz, Andalucía, İspanya doğumlu oyuncu.

Doğum Yeri: Puerto de Santa María, Cádiz, Andalucía, İspanya
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Gerilim Oyuncu    
2016 Gerilim Oyuncu 7.7 362
2016 Aksiyon Oyuncu 4.5 608
2016 Komedi Oyuncu 7.8 67

Şöyle Yapacağız...
2013 Komedi Oyuncu 5.7 293
2011 Komedi Oyuncu 4.6 668
2011 Tarihi Oyuncu 6.0 236
2006 Macera Oyuncu 6.1 10,346

Yalnız
1999 Dram Oyuncu 7.7 2,849
Film Altyazıları
Doctor Strange (10,644) Allied (10,422) Moana (8,472) Assassin's Creed (7,944) Lion (5,353) Arrival (4,291) Hacksaw Ridge (3,280) Fences (3,091) Nocturnal Animals (2,902) Forushande (2,836)
Dizi Altyazıları
Taboo (11,418) Supernatural (7,928) Vikings (5,174) The Expanse (5,105) The Big Bang Theory (4,168) Suits (3,977) Legion (3,574) The Blacklist (3,432) Arrow (3,364) Sherlock (3,202)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017