Giriş Kayıt
Paco Tous

Paco Tous


Oyuncu

Paco Tous, Puerto de Santa María, Cádiz, Andalucía, İspanya doğumlu oyuncu. Darphane Soygunu (2017), Contratiempo (2016), (2017) El guardián invisible (2017), (1999) Yalnız (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: Puerto de Santa María, Cádiz, Andalucía, İspanya
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Oyuncu    
2017 Gerilim Oyuncu 6.3 3,920
2017 Komedi Oyuncu 5.6 195

Darphane Soygunu
2017 Aksiyon Oyuncu 8.8 21,341
2017 Komedi Oyuncu    
2016 Suç Oyuncu 8.1 49,261
2016 Aksiyon Oyuncu 4.5 608
2016 Komedi Oyuncu 7.8 67

Şöyle Yapacağız...
2013 Komedi Oyuncu 5.7 293
2011 Komedi Oyuncu 4.6 668
2011 Tarihi Oyuncu 6.0 236
2006 Macera Oyuncu 6.1 10,346

Yalnız
1999 Dram Oyuncu 7.7 2,849
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018