Giriş Kayıt
Jacques Tourangeau

Jacques Tourangeau


Oyuncu

Jacques Tourangeau, Québec, Kanada doğumlu oyuncu.

Doğum Yeri: Québec, Kanada
Diğer Bir İsmi: Jacqueas Tourageau
Boyu: 1.82 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Prens Ve Ben
2004 Komedi Oyuncu 5.9 34,457
1999 Gerilim Oyuncu 6.4 590

Diriliş
1999 Suç Oyuncu 6.2 7,319

Liseli Ajan
1991 Aksiyon Oyuncu 5.7 5,248
1990 Korku Oyuncu 7.7 2,176
1985 Dram Oyuncu 6.6 5,691
Film Altyazıları
Red Sparrow (3,871) Hostiles (2,932) Den of Thieves (2,892) Maze Runner: The Death Cure (2,375) 12 Strong (2,257) Wildling (1,811) Peter Rabbit (1,154) The Commuter (1,118) Submergence (1,080) Winchester (1,041)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,122) The Terror (3,644) The Flash (3,015) Legion (2,913) The Crossing (2,359) Supernatural (2,176) The Expanse (1,487) Vikings (1,477) The Big Bang Theory (1,299) Fear the Walking Dead (1,072)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018