Giriş Kayıt
Jacques Tourangeau

Jacques Tourangeau


Oyuncu

Jacques Tourangeau, Québec, Kanada doğumlu oyuncu.

Doğum Yeri: Québec, Kanada
Diğer Bir İsmi: Jacqueas Tourageau
Boyu: 1.82 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Prens Ve Ben
2004 Komedi Oyuncu 5.9 34,634
1999 Gerilim Oyuncu 6.4 590

Diriliş
1999 Suç Oyuncu 6.2 7,319

Liseli Ajan
1991 Aksiyon Oyuncu 5.7 5,248
1990 Korku Oyuncu 7.7 2,176
1985 Dram Oyuncu 6.6 5,691
Film Altyazıları
Rampage (11,477) Ready Player One (8,595) Escape Plan 2: Hades (7,282) The Cured (1,889) Tomb Raider (1,806) Set It Up (961) Den 12. mann (838) Journey's End (767) Blockers (639) Black Panther (623)
Dizi Altyazıları
Westworld (14,511) 12 Monkeys (2,885) La casa de papel (2,446) Into the Badlands (2,367) Legion (1,555) Fear the Walking Dead (1,380) The Expanse (1,237) Vikings (933) Colony (869) The Crossing (854)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018