Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Jacques Tourangeau

Jacques Tourangeau


Oyuncu

Jacques Tourangeau, Québec, Kanada doğumlu oyuncu.

Doğum Yeri: Québec, Kanada
Diğer Bir İsmi: Jacqueas Tourageau
Boyu: 1.82 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Prens Ve Ben
2004 Komedi Oyuncu 5.9 32,760
1999 Gerilim Oyuncu    

Diriliş
1999 Suç Oyuncu 6.2 7,319

Liseli Ajan
1991 Aksiyon Oyuncu 5.7 5,248
1990 Korku Oyuncu 7.7 2,176
1985 Dram Oyuncu 6.6 5,526
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017