Giriş Kayıt
Pepe Torres

Pepe Torres (54)


Yapımcı, Yapım Yöneticisi, Oyuncu

Pepe Torres, 15 Ocak 1963 Santiago, Şili doğumlu yapımcı, yapım yöneticisi, oyuncu. Caballo de hierro blanco (1991) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 15 Ocak 1963
Doğum Yeri: Santiago, Şili
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 45 Komedi Çeşitli 5.8 289
2001 38 Yapım Yöneticisi 6.7 324
2000 37 Fantastik Yapımcı 6.6 54
2000 37 Dram Yapımcı 6.6 78
1997 34 Dram Oyuncu
Yapımcı
6.9 383
1994 31 Dram Yapım Yöneticisi
Oyuncu
6.6 105
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017