Giriş Kayıt
Darlene Tompkins

Darlene Tompkins (77)


Oyuncu, Dublör

Darlene Perfect, 16 Kasım 1940 Chicago, Illinois, ABD doğumlu oyuncu, dublör. Blue Hawaii (1961) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Darlene Perfect
Doğum Tarihi: 16 Kasım 1940
Doğum Yeri: Chicago, Illinois, ABD
Burcu: Akrep
Boyu: 1.60 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1975 Aksiyon Dublör 7.0 5,501

Evli Erkeğin El Kitabı
1967 27 Komedi Oyuncu 6.8 2,060

Rio'da bulusalim
1963 23 Komedi Oyuncu 5.8 2,042
1961 21 Komedi Oyuncu 6.1 4,296
1961 21 Komedi Oyuncu 6.5 2,761
1960 20 Romantik Oyuncu 5.3 782
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017