Giriş Kayıt
Michael Tomlinson

Michael Tomlinson


Oyuncu

Michael Tomlinson, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2004 Dram Oyuncu 7.6 21,362

Bir Zamanlar Askerdik
2002 Aksiyon Oyuncu 7.2 115,113
2002 Dram Oyuncu    
2002 Dram Oyuncu    

Yakın Tehdit
2001 Suç Oyuncu 5.5 22,521
1999 Aksiyon Oyuncu    
1997 Dram Oyuncu 4.8 459
1995 Aksiyon Oyuncu 6.6 14,352
1995 Dram Oyuncu 7.3 3,224
1991 Dram Oyuncu 7.6 1,574

Dehşetin Nefesi
1990 Dram Oyuncu 7.5 84,541
1989 Aksiyon Oyuncu 6.4 6,560
1988 Komedi Oyuncu 7.0 5,876
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018