Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Michael Tomlinson

Michael Tomlinson


Oyuncu

Michael Tomlinson, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2004 Dram Oyuncu 7.6 20,112

Bir Zamanlar Askerdik
2002 Aksiyon Oyuncu 7.1 106,485
2002 Dram Oyuncu    
2002 Dram Oyuncu    

Yakın Tehdit
2001 Suç Oyuncu 5.5 21,545
1999 Aksiyon Oyuncu    
1997 Dram Oyuncu 4.8 459
1995 Aksiyon Oyuncu 6.5 13,652
1995 Dram Oyuncu 7.3 3,085
1991 Dram Oyuncu 7.7 1,474

Dehşetin Nefesi
1990 Dram Oyuncu 7.5 78,487
1989 Aksiyon Oyuncu 6.4 6,560
1988 Komedi Oyuncu 7.0 5,079
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017