Giriş Kayıt
Judy Toll

Judy Toll (44)


Oyuncu, Senarist

Judith A. Toll, 14 Ocak 1958 Philadelphia, Pennsylvania, ABD doğumlu oyuncu, senarist. Casual Sex? (1988) yapımıyla biliniyor.02 Mayıs 2002 tarihinde (44 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Judith A. Toll
Doğum Tarihi: 14 Ocak 1958
Ölüm Tarihi: 02 Mayıs 2002
Doğum Yeri: Philadelphia, Pennsylvania, ABD
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2000 42 Dram Oyuncu 6.4 263
2000 Komedi Oyuncu 8.7 73,074
1999 Komedi Oyuncu 8.6 2,864
1998 Komedi Çeşitli
7.0 86,089
1993 Komedi Senarist 8.1 33,674
1989 31 Komedi Oyuncu 6.1 3,155
1988 30 Komedi Senarist 4.9 3,250
1987 29 Animasyon Oyuncu 7.3 20,661
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (112,570) Rick and Morty (4,750) The Strain (3,174) The Defenders (2,130) Preacher (2,030) Suits (1,815) The Last Ship (1,659) Mr. Mercedes (1,376) Fargo (1,151) Twin Peaks (1,012)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017