Giriş Kayıt
Judy Toll

Judy Toll (44)


Oyuncu, Senarist

Judith A. Toll, 14 Ocak 1958 Philadelphia, Pennsylvania, ABD doğumlu oyuncu, senarist. Casual Sex? (1988) yapımıyla biliniyor.02 Mayıs 2002 tarihinde (44 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Judith A. Toll
Doğum Tarihi: 14 Ocak 1958
Ölüm Tarihi: 02 Mayıs 2002
Doğum Yeri: Philadelphia, Pennsylvania, ABD
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2000 42 Dram Oyuncu 6.4 263
2000 Komedi Oyuncu 8.7 79,325
1999 Komedi Oyuncu 8.6 2,864
1998 Komedi Çeşitli
7.0 90,238
1993 Komedi Senarist 8.1 34,679

Çapkın
1989 31 Komedi Oyuncu 6.1 3,341
1988 30 Komedi Senarist 4.9 3,250
1987 29 Animasyon Oyuncu 7.3 21,430
Dizi Altyazıları
Westworld (16,792) La casa de papel (3,739) Supernatural (3,263) Into the Badlands (2,290) Krypton (2,106) Gotham (2,099) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,093) Arrow (1,641) The Big Bang Theory (1,622) Lucifer (1,581)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018