Giriş Kayıt
Judy Toll

Judy Toll (44)


Oyuncu, Senarist

Judith A. Toll, 14 Ocak 1958 Philadelphia, Pennsylvania, ABD doğumlu oyuncu, senarist. Casual Sex? (1988) yapımıyla biliniyor.02 Mayıs 2002 tarihinde (44 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Judith A. Toll
Doğum Tarihi: 14 Ocak 1958
Ölüm Tarihi: 02 Mayıs 2002
Doğum Yeri: Philadelphia, Pennsylvania, ABD
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2000 42 Dram Oyuncu 6.4 263
2000 Komedi Oyuncu 8.7 70,597
1999 Komedi Oyuncu 8.6 2,864
1998 Komedi Çeşitli
7.0 83,627
1993 Komedi Senarist 8.1 33,144
1989 31 Komedi Oyuncu 6.1 3,155
1988 30 Komedi Senarist 4.9 3,150
1987 29 Animasyon Oyuncu 7.3 20,247
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (9,448) Rogue One (6,384) Split (4,968) Assassin's Creed (3,640) Hidden Figures (3,583) Paterson (3,067) Brimstone (2,639) Patriots Day (2,536) Allied (1,905) The Institute (1,625)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,759) Legion (8,701) Arrow (5,212) The Expanse (2,745) Legends of Tomorrow (2,588) Vikings (2,280) Into the Badlands (2,244) The 100 (2,083) The Blacklist (2,067) Colony (1,995)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017