Giriş Kayıt
Yu Tokui

Yu Tokui (58)


Oyuncu

Yu Tokui, 28 Eylül 1959 Osaka, Japonya doğumlu oyuncu. Karanlık Sular (2002), Shall We Dansu? (1996), (2004) Suwingu gâruzu (2004), (2004) Zebraman (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 28 Eylül 1959
Doğum Yeri: Osaka, Japonya
Diğer Bir İsmi: Yuu Tokui | Yû Tokui
Burcu: Terazi
Boyu: 1.57 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 58 Komedi Oyuncu 7.1 277
2015 56 Aksiyon Oyuncu 6.9 2,243
2014 55 Dram Oyuncu 6.5 98
2014 Dram Oyuncu    
2014 Komedi Oyuncu    
2013 54 Aksiyon Oyuncu    
2013 54 Dram Oyuncu 5.1 64
2013 54 Komedi Oyuncu    
2013 Komedi Oyuncu    
2012 Dram Oyuncu    

Tenchi: The Samurai Astronomer
2012 53 Dram Oyuncu 7.0 222
2010 Dram Oyuncu 7.8 113

Gegege'nin Karısı
2010 51 Dram Oyuncu 6.8 39
2010 51 Dram Oyuncu 6.8 41
2009 50 Dram Oyuncu 6.8 197

20. Yüzyıl Çocukları 1: Sonun Başlangıcı
2008 49 Macera Oyuncu 6.7 2,036
2008 Dram Oyuncu 7.2 61
2008 Oyuncu    
2007 48 Dram Oyuncu 7.2 579
2007 48 Dram Oyuncu 6.1 146
2007 Dram Oyuncu 7.9 46
2007 Oyuncu    
2007 Oyuncu    
2007 Oyuncu    

Ben Yapmadım
2006 47 Dram Oyuncu 7.7 1,092
2005 46 Dram Oyuncu 6.4 247

Büyük Yokai Savaşı
2005 46 Macera Oyuncu 6.5 2,003
2004 45 Komedi Oyuncu 5.9 121
2004 45 Dram Oyuncu 7.7 2,572
2004 45 Komedi Oyuncu 6.7 2,811
2004 Oyuncu    
2003 44 Komedi Oyuncu 6.1 126

Karanlık Sular
2002 43 Dram Oyuncu 6.7 24,624
2002 43 Oyuncu 6.8 145
2002 43 Komedi Oyuncu 6.2 35
2001 42 Komedi Oyuncu 7.2 1,969
2001 42 Oyuncu 6.0 95
2000 41 Suç Oyuncu 5.7 118
1999 40 Komedi Oyuncu 7.1 746
1999 Suç Oyuncu 8.1 48
1999 Oyuncu    
1998 39 Romantik Oyuncu 7.2 8
1996 37 Komedi Oyuncu 7.8 9,598
1996 Oyuncu    
1989 30 Komedi Oyuncu 7.0 149
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017