Giriş Kayıt
Jackie Tohn

Jackie Tohn (36)


Oyuncu

Jaclyn Tohn, 25 Ağustos 1980 Oceanside, New York, ABD doğumlu oyuncu. Postal (2007), Bad Roomies (2015), (2016) The Good Place (2016), (2015) Jem and the Holograms (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Jaclyn Tohn
Doğum Tarihi: 25 Ağustos 1980
Doğum Yeri: Oceanside, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Jaclyn Tohn
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Oyuncu    
2016 Komedi Oyuncu 7.6 5,977
2015 35 Komedi Oyuncu 6.0 47,224
2015 35 Komedi Oyuncu 5.0 1,553
2015 35 Macera Oyuncu 4.0 4,903
2008 28 Komedi Oyuncu 4.4 2,666
2007 27 Aksiyon Oyuncu 4.5 20,346
2002 Game-Show Oyuncu 4.2 19,493

Çılgın İkili
2002 22 Aksiyon Oyuncu 5.6 6,236
1993 Komedi Oyuncu 6.9 29,532
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017