Giriş Kayıt
Jackie Tohn

Jackie Tohn (37)


Oyuncu

Jaclyn Tohn, 24 Ağustos 1980 Oceanside, New York, ABD doğumlu oyuncu. Postal (2007), Bad Roomies (2015), (2017) GLOW (2017), (2018) A Futile and Stupid Gesture (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Jaclyn Tohn
Doğum Tarihi: 24 Ağustos 1980
Doğum Yeri: Oceanside, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Jaclyn Tohn
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (12)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Biyografi Oyuncu 6.8 7,594
2017 Komedi Oyuncu 8.0 19,619
2017 37 Aksiyon Oyuncu 6.0 30,129
2016 Komedi Oyuncu 8.1 29,089
2015 35 Komedi Oyuncu 6.0 55,526
2015 35 Komedi Oyuncu 5.1 1,946
2015 35 Macera Oyuncu 4.1 6,115
2008 28 Komedi Oyuncu 4.4 2,666
2007 27 Aksiyon Oyuncu 4.5 21,037
2002 Game-Show Oyuncu 4.2 20,186

Çılgın İkili
2002 22 Aksiyon Oyuncu 5.6 6,236
1993 Komedi Oyuncu 6.9 31,998
Dizi Altyazıları
Westworld (17,123) La casa de papel (3,843) Supernatural (3,355) Into the Badlands (2,350) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,177) Krypton (2,156) Gotham (2,136) The Big Bang Theory (1,712) Arrow (1,708) Lucifer (1,632)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018