Giriş Kayıt
Jackie Tohn

Jackie Tohn (36)


Oyuncu

Jaclyn Tohn, 25 Ağustos 1980 Oceanside, New York, ABD doğumlu oyuncu. Postal (2007), Bad Roomies (2015), (2016) The Good Place (2016), (2015) Jem and the Holograms (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Jaclyn Tohn
Doğum Tarihi: 25 Ağustos 1980
Doğum Yeri: Oceanside, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Jaclyn Tohn
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Oyuncu 5.6 3,461
2016 Komedi Oyuncu 7.7 7,779
2015 35 Komedi Oyuncu 6.0 50,251
2015 35 Komedi Oyuncu 5.0 1,553
2015 35 Macera Oyuncu 4.1 5,297
2008 28 Komedi Oyuncu 4.4 2,666
2007 27 Aksiyon Oyuncu 4.5 20,346
2002 Game-Show Oyuncu 4.2 19,774

Çılgın İkili
2002 22 Aksiyon Oyuncu 5.6 6,236
1993 Komedi Oyuncu 6.9 30,156
Film Altyazıları
T2 Trainspotting (4,823) Kidnap (4,671) Beauty and the Beast (3,228) Contratiempo (1,742) The Fate of the Furious (1,658) Redivider (1,437) Dangal (1,302) The Boss Baby (1,210) The Great Wall (1,092) Get Out (956)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,105) Better Call Saul (6,757) American Gods (6,449) Lucifer (4,816) Twin Peaks (4,482) Into the Badlands (3,864) Supernatural (3,668) Gotham (3,555) Fargo (2,975) 12 Monkeys (2,906)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017