Giriş Kayıt
Keiko Toda

Keiko Toda (59)


Oyuncu

Keiko Toda, 12 Eylül 1957 Nagoya, Japonya doğumlu oyuncu. Rajio no jikan (1997), Quill (2004), Uchôten hoteru (2006), (1985) Kyûketsuki hantâ D (1985) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 12 Eylül 1957
Doğum Yeri: Nagoya, Japonya
Diğer Bir İsmi: Keiko Toguchita
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Oyuncu 7.6 41
2014 57 Dram Oyuncu    
2014 Dram Oyuncu    
2013 56 Tarihi Oyuncu 6.5 340
2013 56 Dram Oyuncu 6.1 7
2013 56 Gizem Oyuncu    
2013 Gerilim Oyuncu    
2012 Dram Oyuncu    
2011 Dram Oyuncu 7.6 11
2011 54 Komedi Oyuncu 6.6 41
2011 54 Komedi Oyuncu 7.0 650

Köşebaşı Pastanesi
2011 54 Dram Oyuncu 6.3 194
2010 53 Dram Oyuncu 6.7 284
2010 53 Gizem Oyuncu 6.0 102
2009 Dram Oyuncu 7.7 21
2009 Dram Oyuncu 7.9 15
2008 Dram Oyuncu 7.8 23
2008 51 Komedi Oyuncu 7.2 822
2008 51 Dram Oyuncu 7.6 955
2007 Dram Oyuncu 7.6 97
2007 50 Komedi Oyuncu 5.8 46
2006 Oyuncu    
2006 49 Komedi Oyuncu 7.2 679
2005 Oyuncu    
2004 47 Dram Oyuncu 5.5 13
2004 47 Aksiyon Oyuncu 5.4 144
2004 47 Dram Oyuncu 7.2 1,227
2003 Oyuncu    
2003 Oyuncu    
2003 Oyuncu    
2002 Oyuncu    
2001 Gizem Oyuncu 8.2 252

Evimiz Hakkındaki Herşey
2001 44 Komedi Oyuncu 6.9 231
2001 Oyuncu    
2001 Oyuncu    
2000 43 Komedi Oyuncu 7.1 279
2000 43 Animasyon Oyuncu 6.3 141
1999 42 Oyuncu 6.8 821
1999 42 Animasyon Oyuncu    
1999 Oyuncu    
1998 Komedi Oyuncu 5.8 199
1998 41 Animasyon Oyuncu 6.5 81
1997 40 Komedi Oyuncu 7.9 1,178
1997 Komedi Oyuncu    
1994 37 Komedi Oyuncu 8.1 24
1993 36 Animasyon Oyuncu 6.7 640
1991 34 Animasyon Oyuncu 7.3 9
1991 34 Animasyon Oyuncu 6.8 58
1991 Animasyon Oyuncu    
1991 Animasyon Oyuncu 8.3 69
1991 Animasyon Oyuncu 7.6 43

Küçük Cadı Kiki
1989 32 Animasyon Oyuncu 7.9 81,511
1987 30 Animasyon Oyuncu    
1986 29 Animasyon Oyuncu 6.8 57
1986 29 Animasyon Oyuncu 6.7 174
1985 28 Animasyon Oyuncu 7.2 9,868
1985 28 Animasyon Oyuncu    
1984 27 Animasyon Oyuncu 6.7 78
1983 Oyuncu    

Kedi Gözü
1983 Animasyon Oyuncu 7.3 370
1982 25 Animasyon Oyuncu 7.0 79
1982 25 Animasyon Oyuncu 7.2 214
1981 24 Animasyon Oyuncu 7.5 529
1981 24 Animasyon Oyuncu 7.5 738
1980 Animasyon Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017