Giriş Kayıt
James E. Tocci

James E. Tocci


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni

James E. Tocci, sanat bölümü, sanat yönetmeni. Avcı (1980), (2008) Üvey Kardeşler (2008), (1999) Robot Adam (1999), (1988) Çocuk Oyunu (1988) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: James Tocci | Jim Tocci
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

15:17 Paris Treni
2018 Biyografi Sanat Bölümü 5.1 12,979

Babalar Savaşıyor
2015 Komedi Sanat Bölümü 6.1 88,134

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 2
2015 Macera Sanat Bölümü 6.5 232,057

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 1
2014 Macera Sanat Bölümü 6.7 359,308

Kimlik Hırsızı
2013 Komedi Sanat Bölümü 5.7 109,398
2012 Komedi Sanat Bölümü 6.2 113,629

Bizim Gibi İnsanlar
2012 Dram Sanat Yönetmeni 7.1 38,317

Kötü Öğretmen
2011 Komedi Sanat Bölümü 5.6 175,155
2010 Dram Sanat Bölümü 6.4 67,979

Bu Kız Beni Aşar
2010 Komedi Sanat Bölümü 6.4 111,267
2009 Dram Sanat Bölümü 4.9 25,652

Karantina
2008 Korku Sanat Bölümü 6.0 63,045

Üvey Kardeşler
2008 Komedi Sanat Bölümü 6.9 235,800

Şimdi Ya Da Asla
2007 Macera Sanat Bölümü 7.4 206,010

Boş Oda
2007 Korku Sanat Bölümü 6.2 86,717

Koruyucu
2006 Aksiyon Sanat Bölümü 6.9 80,933
2004 Suç Sanat Yönetmeni 8.7 77,150

Karayip Korsanları: Siyah İnci'nin Laneti
2003 Aksiyon Sanat Yönetmeni 8.0 923,789

Korkusuz
2003 Aksiyon Sanat Yönetmeni 5.3 191,525

Harvard Hırsızı
2002 Komedi Sanat Yönetmeni 5.1 11,263

Panik Odası
2002 Gerilim Sanat Yönetmeni 6.8 228,262

Bitirim İkili 2
2001 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.6 177,922

Köstebek
1999 Biyografi Sanat Bölümü 7.9 145,132

Robot Adam
1999 Dram Sanat Bölümü 6.9 98,310

Kutsal Adam
1998 Komedi Sanat Yönetmeni 4.9 16,633

Dalgın Profesör
1997 Komedi Sanat Yönetmeni 5.2 74,068
1996 Komedi Sanat Yönetmeni 5.7 37,141

Çıplak Casus
1996 Komedi Sanat Bölümü 5.3 32,754

Yılbaşı Tatili
1995 Komedi Sanat Yönetmeni 6.6 9,803
1995 Dram Sanat Bölümü 4.7 55,346
1995 Aksiyon Sanat Bölümü 5.9 5,452

Vampirle Görüşme
1994 Dram Sanat Bölümü 7.6 263,571

Gölge
1994 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 20,641
1994 Komedi Sanat Bölümü 5.6 3,092

Şifreciler
1992 Komedi Sanat Bölümü 7.1 47,448

Çıplak Silah 2
1991 Aksiyon Sanat Bölümü 6.9 92,227

Gerçeğe Çağrı
1990 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.5 266,875

Meraklı Komşular
1989 Komedi Sanat Bölümü 6.9 58,639

Çocuk Oyunu
1988 Korku Sanat Bölümü 6.6 71,564
1988 Komedi Sanat Bölümü 6.3 9,964
1987 Aksiyon Sanat Bölümü 7.5 204,929
1986 Dram Sanat Bölümü 7.1 11,958

Pee-wee'nin Büyük Macerası
1985 Macera Sanat Bölümü 7.0 44,999

St. Elmo Ateşi
1985 Dram Sanat Bölümü 6.4 31,249
1981 Korku Sanat Bölümü 6.6 7,526

Avcı
1980 Aksiyon Sanat Bölümü 6.4 3,951
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018