Giriş Kayıt
James E. Tocci

James E. Tocci


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni

James E. Tocci, sanat bölümü, sanat yönetmeni. Avcı (1980), (2008) Üvey Kardeşler (2008), (1999) Robot Adam (1999), (1988) Çocuk Oyunu (1988) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: James Tocci | Jim Tocci
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Babalar Savaşıyor
2015 Komedi Sanat Bölümü 6.1 73,218

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 2
2015 Macera Sanat Bölümü 6.6 213,927

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 1
2014 Macera Sanat Bölümü 6.7 342,581

Kimlik Hırsızı
2013 Komedi Sanat Bölümü 5.7 105,274
2012 Komedi Sanat Bölümü 6.2 110,005

Bizim Gibi İnsanlar
2012 Dram Sanat Yönetmeni 7.1 36,622

Kötü Öğretmen
2011 Komedi Sanat Bölümü 5.7 169,965
2010 Dram Sanat Bölümü 6.4 65,777

Bu Kız Beni Aşar
2010 Komedi Sanat Bölümü 6.4 107,641
2009 Dram Sanat Bölümü 4.9 24,549

Karantina
2008 Korku Sanat Bölümü 6.0 61,174

Üvey Kardeşler
2008 Komedi Sanat Bölümü 6.9 227,916

Şimdi Ya Da Asla
2007 Macera Sanat Bölümü 7.4 199,063

Boş Oda
2007 Korku Sanat Bölümü 6.2 84,216

Koruyucu
2006 Aksiyon Sanat Bölümü 6.9 79,061
2004 Suç Sanat Yönetmeni 8.7 73,021

Karayip Korsanları: Siyah İnci'nin Laneti
2003 Aksiyon Sanat Yönetmeni 8.0 888,153

Korkusuz
2003 Aksiyon Sanat Yönetmeni 5.3 185,700

Harvard Hırsızı
2002 Komedi Sanat Yönetmeni 5.1 11,263

Panik Odası
2002 Gerilim Sanat Yönetmeni 6.8 220,988

Bitirim İkili 2
2001 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.6 171,935

Köstebek
1999 Biyografi Sanat Bölümü 7.9 141,198

Robot Adam
1999 Dram Sanat Bölümü 6.8 95,016

Kutsal Adam
1998 Komedi Sanat Yönetmeni 4.9 16,633

Dalgın Profesör
1997 Komedi Sanat Yönetmeni 5.2 70,031
1996 Komedi Sanat Yönetmeni 5.7 36,420

Çıplak Casus
1996 Komedi Sanat Bölümü 5.3 31,489

Yılbaşı Tatili
1995 Komedi Sanat Yönetmeni 6.6 9,363
1995 Dram Sanat Bölümü 4.7 53,404
1995 Aksiyon Sanat Bölümü 5.9 5,279

Vampirle Görüşme
1994 Dram Sanat Bölümü 7.6 255,594

Gölge
1994 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 19,874
1994 Komedi Sanat Bölümü 5.6 3,092

Şifreciler
1992 Komedi Sanat Bölümü 7.1 46,165

Çıplak Silah 2
1991 Aksiyon Sanat Bölümü 6.8 89,287

Gerçeğe Çağrı
1990 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.5 257,830

Meraklı Komşular
1989 Komedi Sanat Bölümü 6.9 55,944

Çocuk Oyunu
1988 Korku Sanat Bölümü 6.6 68,184
1988 Komedi Sanat Bölümü 6.3 9,155
1987 Aksiyon Sanat Bölümü 7.5 196,758
1986 Dram Sanat Bölümü 7.1 11,403

Pee-wee'nin Büyük Macerası
1985 Macera Sanat Bölümü 7.0 43,643

St. Elmo Ateşi
1985 Dram Sanat Bölümü 6.4 29,869
1981 Korku Sanat Bölümü 6.6 7,526

Avcı
1980 Aksiyon Sanat Bölümü 6.4 3,469
- Dram Sanat Bölümü    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017