Giriş Kayıt
Jay Tobias

Jay Tobias


Yönetmen Asistanı, Yönetmen

Jay Tobias, yönetmen asistanı, yönetmen. Brewster's Millions (1985), Homicide: Life on the Street (1993), Finding Carter (2014), Genç Indiana Jones (1992) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Yönetmen Asistanı 7.8 620
2017 Gerilim Yönetmen Asistanı 5.2 1,061
2015 Dram Yönetmen Asistanı 6.6 7,644
2014 Dram Yönetmen Asistanı 7.7 5,739
2012 Aksiyon Yönetmen Asistanı    
2010 Dram Yönetmen Asistanı 7.6 12,040
2010 Komedi Yönetmen Asistanı    
2010 Dram Yönetmen Asistanı 6.3 641
2009 Komedi Yönetmen Asistanı 7.4 15,313
2008 Macera Yönetmen Asistanı 7.4 23
2008 Dram Yönetmen Asistanı    
2005 Dram Yönetmen Asistanı 6.5 341

Jüri
2003 Dram Yönetmen Asistanı 7.1 79,223
2002 Komedi Yönetmen    

Meleklerin Sözü
2000 Dram Yönetmen Asistanı 7.1 956
1999 Suç Yönetmen Asistanı 8.1 56,255

Ölümsüz Aşk
1994 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.6 142,106
1994 Komedi 6.2 2,825
1993 Suç Yönetmen Asistanı
Yönetmen
8.6 9,173

Genç Indiana Jones
1992 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.3 5,887

Cehennem Çocukları
1990 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.4 1,773

Geleceğe Dönüş 3
1990 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.4 305,520

Üşütük Polisler
1990 Aksiyon Yönetmen Asistanı 4.8 3,611

Kış İnsanları
1989 Romantik Yönetmen Asistanı 6.3 953
1988 Dram Yönetmen Asistanı 5.9 1,484
1988 Suç Yönetmen Asistanı    
1987 Komedi Yönetmen Asistanı 5.8 2,068
1987 Komedi Yönetmen Asistanı 6.2 1,744
1985 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.9 3,112
1985 Komedi Yönetmen Asistanı 6.5 29,568
1984 Komedi Yönetmen Asistanı 6.4 1,172

Kanun Namına
1984 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.5 17,777
1984 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.7 6,089
1984 Dram Yönetmen Asistanı 6.5 2,623

İltica Planı
1984 Komedi Yönetmen Asistanı 6.5 8,837

Deniz Kızı
1984 Komedi Yönetmen Asistanı 6.2 57,258
1983 Komedi 0 4.9 8,735

Uyanık
1983 Aksiyon Çeşitli 6.6 1,918
1981 Komedi Çeşitli 6.2 32,359

Yabancının Gözleri
1981 Korku Çeşitli 5.9 1,307
Film Altyazıları
Gold (2,484) Get Out (1,642) Personal Shopper (1,523) Logan (1,405) Silence (1,262) The Age of Shadows (958) Split (910) La La Land (876) Rings (837) The Fate of the Furious (771)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,870) The Flash (4,206) Into the Badlands (3,131) Gotham (2,162) The Blacklist (1,724) Fargo (1,675) The Last Kingdom (1,399) Game of Thrones (1,371) Vikings (1,371) Billions (1,182)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017