Giriş Kayıt
Jay Tobias

Jay Tobias


Yönetmen Asistanı, Yönetmen

Jay Tobias, yönetmen asistanı, yönetmen. Brewster's Millions (1985), Homicide: Life on the Street (1993), Finding Carter (2014), Genç Indiana Jones (1992) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Yönetmen Asistanı 8.0 1,169
2017 Gerilim Yönetmen Asistanı 5.2 1,336
2015 Dram Yönetmen Asistanı 6.6 7,672
2014 Dram Yönetmen Asistanı 7.7 5,766
2012 Aksiyon Yönetmen Asistanı    
2010 Dram Yönetmen Asistanı 7.6 12,103
2010 Komedi Yönetmen Asistanı    
2010 Dram Yönetmen Asistanı 6.3 641
2009 Komedi Yönetmen Asistanı 7.4 15,380
2008 Macera Yönetmen Asistanı 7.4 23
2008 Dram Yönetmen Asistanı    
2005 Dram Yönetmen Asistanı 6.5 341

Jüri
2003 Dram Yönetmen Asistanı 7.1 79,472
2002 Komedi Yönetmen    

Meleklerin Sözü
2000 Dram Yönetmen Asistanı 7.1 956
1999 Suç Yönetmen Asistanı 8.1 56,641

Ölümsüz Aşk
1994 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.6 142,616
1994 Komedi 6.2 2,825
1993 Suç Yönetmen Asistanı
Yönetmen
8.6 9,224

Genç Indiana Jones
1992 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.3 5,901

Cehennem Çocukları
1990 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.4 1,773

Geleceğe Dönüş 3
1990 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.4 307,697

Üşütük Polisler
1990 Aksiyon Yönetmen Asistanı 4.8 3,611

Kış İnsanları
1989 Romantik Yönetmen Asistanı 6.3 953
1988 Dram Yönetmen Asistanı 5.9 1,484
1988 Suç Yönetmen Asistanı    
1987 Komedi Yönetmen Asistanı 5.8 2,068
1987 Komedi Yönetmen Asistanı 6.2 1,744
1985 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.9 3,112
1985 Komedi Yönetmen Asistanı 6.5 29,568
1984 Komedi Yönetmen Asistanı 6.4 1,172

Kanun Namına
1984 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.5 17,860
1984 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.7 6,089
1984 Dram Yönetmen Asistanı 6.5 2,733

İltica Planı
1984 Komedi Yönetmen Asistanı 6.5 8,837

Deniz Kızı
1984 Komedi Yönetmen Asistanı 6.2 57,468
1983 Komedi 0 4.9 8,735

Uyanık
1983 Aksiyon Çeşitli 6.6 1,918
1981 Komedi Çeşitli 6.2 32,470

Yabancının Gözleri
1981 Korku Çeşitli 5.9 1,307
Dizi Altyazıları
The Flash (6,950) Fargo (5,754) Arrow (4,807) The 100 (4,471) Better Call Saul (3,599) Lucifer (3,062) 12 Monkeys (2,473) Supernatural (2,402) American Gods (2,368) Game of Thrones (2,241)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017