Giriş Kayıt
Jay Tobias

Jay Tobias


Yönetmen Asistanı, Yönetmen

Jay Tobias, yönetmen asistanı, yönetmen. Brewster's Millions (1985), Homicide: Life on the Street (1993), Finding Carter (2014), Genç Indiana Jones (1992) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.2 2,287
2017 Komedi Yönetmen Asistanı 8.0 1,564
2017 Korku Yönetmen Asistanı    
2015 Dram Yönetmen Asistanı 6.6 7,808
2014 Dram Yönetmen Asistanı 7.7 5,924
2010 Dram Yönetmen Asistanı 7.6 12,323
2010 Dram Yönetmen Asistanı 6.3 641
2009 Komedi Yönetmen Asistanı 7.4 15,686
2008 Macera Yönetmen Asistanı 7.4 23
2008 Dram Yönetmen Asistanı    
2006 Komedi Yönetmen Asistanı 7.4 4,354
2005 Dram Yönetmen Asistanı 6.5 341

Jüri
2003 Dram Yönetmen Asistanı 7.1 80,478
2002 Komedi Yönetmen    

Meleklerin Sözü
2000 Dram Yönetmen Asistanı 7.1 956
1999 Suç Yönetmen Asistanı 8.1 58,048
1996 Komedi Yapımcı 5.9 808

Ölümsüz Aşk
1994 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.6 144,780
1994 Komedi 6.2 2,825
1993 Suç Yönetmen Asistanı
Yönetmen
8.6 9,459

Genç Indiana Jones
1992 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.3 6,015

Cehennem Çocukları
1990 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.4 1,773

Geleceğe Dönüş 3
1990 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.4 316,141

Üşütük Polisler
1990 Aksiyon Yönetmen Asistanı 4.8 3,611

Kış İnsanları
1989 Romantik Yönetmen Asistanı 6.3 953
1988 Dram Yönetmen Asistanı 5.9 1,484
1988 Suç Yönetmen Asistanı    
1987 Komedi Yönetmen Asistanı 5.8 2,068
1987 Komedi Yönetmen Asistanı 6.2 1,744
1985 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.9 3,112
1985 Komedi Yönetmen Asistanı 6.5 29,823
1984 Komedi Yönetmen Asistanı 6.4 1,172

Kanun Namına
1984 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.5 18,293
1984 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.7 6,089
1984 Dram Yönetmen Asistanı 6.5 2,733

İltica Planı
1984 Komedi Yönetmen Asistanı 6.5 8,837

Deniz Kızı
1984 Komedi Yönetmen Asistanı 6.2 58,453
1983 Komedi 0 4.9 9,229

Uyanık
1983 Aksiyon Çeşitli 6.6 1,918
1981 Komedi Çeşitli 6.2 32,966

Yabancının Gözleri
1981 Korku Çeşitli 5.9 1,307
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017