Giriş Kayıt
Tatyana Tkach

Tatyana Tkach (72)


Oyuncu

Tatyana Tkach, 30 Eylül 1944 doğumlu oyuncu. Kızkardeşler (2001) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 30 Eylül 1944
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Usta ile Margarita
2005 Dram Oyuncu 7.6 2,510

Kızkardeşler
2001 57 Suç Oyuncu 7.0 1,918
1979 Macera Oyuncu 9.1 2,230
1971 27 Dram Oyuncu 8.1 669
1970 26 Aksiyon Oyuncu 8.0 4,803
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017