Giriş Kayıt
Jackie Sandler

Jackie Sandler (43)


Oyuncu, Müzisyen

Jacqueline Samantha Titone, 24 Eylül 1974 Coral Springs, Florida, ABD doğumlu oyuncu, müzisyen. Sandy Wexler (2017), (2012) Otel Transilvanya (2012), (2011) Hayatım Yalan (2011), (2014) Karışık Aile (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Jacqueline Samantha Titone
Doğum Tarihi: 24 Eylül 1974
Doğum Yeri: Coral Springs, Florida, ABD
Diğer Bir İsmi: Jackie Titone | Jacqueline Titone
Burcu: Terazi
Boyu: 1.75 m
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 43 Komedi Oyuncu 5.1 8,629
2017 43 Komedi Oyuncu    
2016 42 Aksiyon Oyuncu 5.7 26,739
2015 41 Komedi Oyuncu 4.8 32,617
2015 41 Aksiyon Oyuncu 5.6 106,279

Sakar Koruma 2
2015 41 Aksiyon Oyuncu 4.4 27,321

Karışık Aile
2014 40 Komedi Oyuncu 6.5 96,421

Büyükler 2
2013 39 Komedi Oyuncu 5.4 117,635

Otel Transilvanya
2012 38 Animasyon Oyuncu 7.1 181,354

Babasının Oğlu
2012 38 Komedi Oyuncu 5.6 76,173

Hayvan Bakıcısı
2011 37 Komedi Oyuncu 5.2 48,276

Bir Yıldız Doğuyor
2011 37 Komedi Oyuncu 3.3 9,876

Hayatım Yalan
2011 37 Komedi Oyuncu 6.4 186,132

Büyükler
2010 36 Komedi Oyuncu 6.0 194,724

Sakar Polis
2009 35 Aksiyon Oyuncu 5.2 89,423

Gerçek Masallar
2008 34 Komedi Oyuncu 6.1 76,829

Damadı Öpebilirsin
2007 33 Komedi Oyuncu 6.0 126,246

Yedek Kulübesi
2006 32 Komedi Oyuncu 5.6 42,956

50 İlk Öpücük
2004 30 Komedi Oyuncu 6.8 284,089

Çatı Katı
2003 29 Komedi Oyuncu 5.9 48,103

8 Çılgın Gece
2002 28 Animasyon Oyuncu 5.3 19,038

Küçük Nicky
2000 26 Komedi Oyuncu 5.3 85,623

Erkek Jigolo
1999 25 Komedi Oyuncu 5.7 62,842

Süper Baba
1999 25 Komedi Oyuncu
Müzik
6.4 172,321
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017