Giriş Kayıt
Jackie Sandler

Jackie Sandler (42)


Oyuncu, Müzisyen

Jacqueline Samantha Titone, 24 Eylül 1974 Coral Springs, Florida, ABD doğumlu oyuncu, müzisyen. Sandy Wexler (2017), (2012) Otel Transilvanya (2012), (2011) Hayatım Yalan (2011), (2014) Karışık Aile (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Jacqueline Samantha Titone
Doğum Tarihi: 24 Eylül 1974
Doğum Yeri: Coral Springs, Florida, ABD
Diğer Bir İsmi: Jackie Titone | Jacqueline Titone
Burcu: Terazi
Boyu: 1.75 m
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu 5.1 8,071
2017 Komedi Oyuncu    
2016 42 Aksiyon Oyuncu 5.7 26,104
2015 41 Komedi Oyuncu 4.8 32,113
2015 41 Aksiyon Oyuncu 5.6 104,766

Sakar Koruma 2
2015 41 Aksiyon Oyuncu 4.4 27,001

Karışık Aile
2014 40 Komedi Oyuncu 6.5 95,540

Büyükler 2
2013 39 Komedi Oyuncu 5.4 116,456

Otel Transilvanya
2012 38 Animasyon Oyuncu 7.1 179,571

Babasının Oğlu
2012 38 Komedi Oyuncu 5.6 75,572

Hayvan Bakıcısı
2011 37 Komedi Oyuncu 5.2 47,864

Bir Yıldız Doğuyor
2011 37 Komedi Oyuncu 3.3 9,876

Hayatım Yalan
2011 37 Komedi Oyuncu 6.4 184,631

Büyükler
2010 36 Komedi Oyuncu 6.0 193,179

Sakar Polis
2009 35 Aksiyon Oyuncu 5.2 88,833

Gerçek Masallar
2008 34 Komedi Oyuncu 6.1 76,340

Damadı Öpebilirsin
2007 33 Komedi Oyuncu 6.0 125,472

Yedek Kulübesi
2006 32 Komedi Oyuncu 5.6 42,742

50 İlk Öpücük
2004 30 Komedi Oyuncu 6.8 282,082

Çatı Katı
2003 29 Komedi Oyuncu 5.9 48,103

8 Çılgın Gece
2002 28 Animasyon Oyuncu 5.4 18,505

Küçük Nicky
2000 26 Komedi Oyuncu 5.3 85,053

Erkek Jigolo
1999 25 Komedi Oyuncu 5.7 62,439

Süper Baba
1999 25 Komedi Oyuncu
Müzik
6.4 170,958
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (112,534) The Defenders (5,378) Rick and Morty (3,472) The Strain (2,206) Suits (1,776) The Sinner (1,534) Mr. Mercedes (1,288) Fargo (1,046) Breaking Bad (919) Vikings (807)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017