Giriş Kayıt
Jackie Sandler

Jackie Sandler (43)


Oyuncu, Müzisyen

Jacqueline Samantha Titone, 24 Eylül 1974 Coral Springs, Florida, ABD doğumlu oyuncu, müzisyen. Sandy Wexler (2017), (2012) Otel Transilvanya (2012), (2011) Hayatım Yalan (2011), (2014) Karışık Aile (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Jacqueline Samantha Titone
Doğum Tarihi: 24 Eylül 1974
Doğum Yeri: Coral Springs, Florida, ABD
Diğer Bir İsmi: Jackie Titone | Jacqueline Titone
Burcu: Terazi
Boyu: 1.75 m
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 43 Komedi Oyuncu 5.1 8,934
2017 43 Komedi Oyuncu    
2016 42 Aksiyon Oyuncu 5.7 27,180
2015 41 Komedi Oyuncu 4.8 32,990
2015 41 Aksiyon Oyuncu 5.6 107,432

Sakar Koruma 2
2015 41 Aksiyon Oyuncu 4.4 27,550

Karışık Aile
2014 40 Komedi Oyuncu 6.5 97,128

Büyükler 2
2013 39 Komedi Oyuncu 5.4 118,418

Otel Transilvanya
2012 38 Animasyon Oyuncu 7.1 182,909

Babasının Oğlu
2012 38 Komedi Oyuncu 5.6 76,591

Hayvan Bakıcısı
2011 37 Komedi Oyuncu 5.2 48,581

Bir Yıldız Doğuyor
2011 37 Komedi Oyuncu 3.3 9,876

Hayatım Yalan
2011 37 Komedi Oyuncu 6.4 187,146

Büyükler
2010 36 Komedi Oyuncu 6.0 195,870

Sakar Polis
2009 35 Aksiyon Oyuncu 5.2 89,828

Gerçek Masallar
2008 34 Komedi Oyuncu 6.1 77,197

Damadı Öpebilirsin
2007 33 Komedi Oyuncu 6.0 126,766

Yedek Kulübesi
2006 32 Komedi Oyuncu 5.6 43,139

50 İlk Öpücük
2004 30 Komedi Oyuncu 6.8 285,713

Çatı Katı
2003 29 Komedi Oyuncu 5.9 48,103

8 Çılgın Gece
2002 28 Animasyon Oyuncu 5.3 19,147

Küçük Nicky
2000 26 Komedi Oyuncu 5.3 86,016

Erkek Jigolo
1999 25 Komedi Oyuncu 5.7 63,145

Süper Baba
1999 25 Komedi Oyuncu
Müzik
6.4 173,316
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,977) Stronger (4,643) Dunkirk (3,435) Flatliners (2,674) Loving Vincent (2,066) American Made (1,888) The Foreigner (1,871) It (1,737) Kingsman: The Golden Circle (1,666) Mother! (1,528)
Dizi Altyazıları
Vikings (15,592) Mr. Robot (7,279) Shameless (5,889) Game of Thrones (3,650) Manhunt: Unabomber (3,012) Peaky Blinders (2,978) Designated Survivor (1,635) The Big Bang Theory (1,515) Lucifer (1,478) Supernatural (1,308)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017