Giriş Kayıt
Jackie Sandler

Jackie Sandler (42)


Oyuncu, Müzisyen

Jacqueline Samantha Titone, 24 Eylül 1974 Coral Springs, Florida, ABD doğumlu oyuncu, müzisyen. (2012) Otel Transilvanya (2012), (2011) Hayatım Yalan (2011), (2014) Karışık Aile (2014), (2015) Pixels (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Jacqueline Samantha Titone
Doğum Tarihi: 24 Eylül 1974
Doğum Yeri: Coral Springs, Florida, ABD
Diğer Bir İsmi: Jackie Titone | Jacqueline Titone
Burcu: Terazi
Boyu: 1.75 m
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu    
2016 42 Aksiyon Oyuncu 5.7 23,626
2015 41 Komedi Oyuncu 4.9 30,407
2015 41 Aksiyon Oyuncu 5.6 98,866

Sakar Koruma 2
2015 41 Aksiyon Oyuncu 4.4 25,519

Karışık Aile
2014 40 Komedi Oyuncu 6.5 92,526

Büyükler 2
2013 39 Komedi Oyuncu 5.4 113,067

Otel Transilvanya
2012 38 Animasyon Oyuncu 7.1 174,383

Babasının Oğlu
2012 38 Komedi Oyuncu 5.6 73,632

Hayvan Bakıcısı
2011 37 Komedi Oyuncu 5.2 46,648

Bir Yıldız Doğuyor
2011 37 Komedi Oyuncu 3.3 9,752

Hayatım Yalan
2011 37 Komedi Oyuncu 6.4 180,254

Büyükler
2010 36 Komedi Oyuncu 6.0 188,568

Sakar Polis
2009 35 Aksiyon Oyuncu 5.2 87,041

Gerçek Masallar
2008 34 Komedi Oyuncu 6.1 74,785

Damadı Öpebilirsin
2007 33 Komedi Oyuncu 6.0 123,342

Yedek Kulübesi
2006 32 Komedi Oyuncu 5.6 41,843

50 İlk Öpücük
2004 30 Komedi Oyuncu 6.8 276,384

Çatı Katı
2003 29 Komedi Oyuncu 5.8 47,024

8 Çılgın Gece
2002 28 Animasyon Oyuncu 5.4 18,505

Küçük Nicky
2000 26 Komedi Oyuncu 5.3 83,392

Erkek Jigolo
1999 25 Komedi Oyuncu 5.7 61,246

Süper Baba
1999 25 Komedi Oyuncu
Müzik
6.4 167,765
Dizi Altyazıları
The Flash (6,451) Black Sails (4,710) Into the Badlands (4,135) Iron Fist (2,919) Vikings (2,112) Legion (2,047) Billions (1,834) Game of Thrones (1,685) Arrow (1,640) The 100 (1,542)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017