Giriş Kayıt
Jackie Sandler

Jackie Sandler (43)


Oyuncu, Müzisyen

Jacqueline Samantha Titone, 24 Eylül 1974 Coral Springs, Florida, ABD doğumlu oyuncu, müzisyen. Sandy Wexler (2017), (2012) Otel Transilvanya (2012), (2011) Hayatım Yalan (2011), (2014) Karışık Aile (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Jacqueline Samantha Titone
Doğum Tarihi: 24 Eylül 1974
Doğum Yeri: Coral Springs, Florida, ABD
Diğer Bir İsmi: Jackie Titone | Jacqueline Titone
Burcu: Terazi
Boyu: 1.75 m
10.0 (2 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 43 Komedi Oyuncu 5.1 10,149
2017 43 Komedi Oyuncu    
2016 42 Aksiyon Oyuncu 5.7 29,389
2015 41 Komedi Oyuncu 4.8 34,817
2015 41 Aksiyon Oyuncu 5.6 111,431

Sakar Koruma 2
2015 41 Aksiyon Oyuncu 4.4 28,651

Karışık Aile
2014 40 Komedi Oyuncu 6.5 100,267

Büyükler 2
2013 39 Komedi Oyuncu 5.4 121,755

Otel Transilvanya
2012 38 Animasyon Oyuncu 7.1 188,153

Babasının Oğlu
2012 38 Komedi Oyuncu 5.6 78,577

Hayvan Bakıcısı
2011 37 Komedi Oyuncu 5.2 49,778

Bir Yıldız Doğuyor
2011 37 Komedi Oyuncu 3.3 10,052

Hayatım Yalan
2011 37 Komedi Oyuncu 6.4 191,610

Büyükler
2010 36 Komedi Oyuncu 6.0 200,450

Sakar Polis
2009 35 Aksiyon Oyuncu 5.2 91,668

Gerçek Masallar
2008 34 Komedi Oyuncu 6.1 78,806

Damadı Öpebilirsin
2007 33 Komedi Oyuncu 6.0 129,046

Yedek Kulübesi
2006 32 Komedi Oyuncu 5.6 44,007

50 İlk Öpücük
2004 30 Komedi Oyuncu 6.8 291,556

Çatı Katı
2003 29 Komedi Oyuncu 5.9 48,103

8 Çılgın Gece
2002 28 Animasyon Oyuncu 5.3 19,481

Küçük Nicky
2000 26 Komedi Oyuncu 5.3 87,668

Erkek Jigolo
1999 25 Komedi Oyuncu 5.7 64,193

Süper Baba
1999 25 Komedi Oyuncu
Müzik
6.4 177,121
Dizi Altyazıları
Westworld (17,123) La casa de papel (3,843) Supernatural (3,355) Into the Badlands (2,350) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,177) Krypton (2,156) Gotham (2,136) The Big Bang Theory (1,712) Arrow (1,708) Lucifer (1,632)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018