Giriş Kayıt
Jackie Sandler

Jackie Sandler (42)


Oyuncu, Müzisyen

Jacqueline Samantha Titone, 24 Eylül 1974 Coral Springs, Florida, ABD doğumlu oyuncu, müzisyen. Sandy Wexler (2017), (2012) Otel Transilvanya (2012), (2011) Hayatım Yalan (2011), (2014) Karışık Aile (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Jacqueline Samantha Titone
Doğum Tarihi: 24 Eylül 1974
Doğum Yeri: Coral Springs, Florida, ABD
Diğer Bir İsmi: Jackie Titone | Jacqueline Titone
Burcu: Terazi
Boyu: 1.75 m
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu 5.1 7,214
2017 Komedi Oyuncu    
2016 42 Aksiyon Oyuncu 5.7 25,292
2015 41 Komedi Oyuncu 4.8 31,513
2015 41 Aksiyon Oyuncu 5.6 102,433

Sakar Koruma 2
2015 41 Aksiyon Oyuncu 4.4 26,596

Karışık Aile
2014 40 Komedi Oyuncu 6.5 94,376

Büyükler 2
2013 39 Komedi Oyuncu 5.4 115,265

Otel Transilvanya
2012 38 Animasyon Oyuncu 7.1 177,454

Babasının Oğlu
2012 38 Komedi Oyuncu 5.6 74,893

Hayvan Bakıcısı
2011 37 Komedi Oyuncu 5.2 47,400

Bir Yıldız Doğuyor
2011 37 Komedi Oyuncu 3.3 9,876

Hayatım Yalan
2011 37 Komedi Oyuncu 6.4 183,034

Büyükler
2010 36 Komedi Oyuncu 6.0 191,433

Sakar Polis
2009 35 Aksiyon Oyuncu 5.2 88,205

Gerçek Masallar
2008 34 Komedi Oyuncu 6.1 75,778

Damadı Öpebilirsin
2007 33 Komedi Oyuncu 6.0 124,678

Yedek Kulübesi
2006 32 Komedi Oyuncu 5.6 42,427

50 İlk Öpücük
2004 30 Komedi Oyuncu 6.8 279,853

Çatı Katı
2003 29 Komedi Oyuncu 5.9 48,103

8 Çılgın Gece
2002 28 Animasyon Oyuncu 5.4 18,505

Küçük Nicky
2000 26 Komedi Oyuncu 5.3 84,407

Erkek Jigolo
1999 25 Komedi Oyuncu 5.7 61,987

Süper Baba
1999 25 Komedi Oyuncu
Müzik
6.4 169,580
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017