Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Jackie Sandler

Jackie Sandler (42)


Oyuncu, Müzisyen

Jacqueline Samantha Titone, 24 Eylül 1974 Coral Springs, Florida, ABD doğumlu oyuncu, müzisyen. (2012) Otel Transilvanya (2012), (2011) Hayatım Yalan (2011), (2014) Karışık Aile (2014), (2015) Pixels (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Jacqueline Samantha Titone
Doğum Tarihi: 24 Eylül 1974
Doğum Yeri: Coral Springs, Florida, ABD
Diğer Bir İsmi: Jackie Titone | Jacqueline Titone
Burcu: Terazi
Boyu: 1.75 m
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 42 Aksiyon Oyuncu 5.7 22,252
2015 41 Komedi Oyuncu 4.9 29,575
2015 41 Aksiyon Oyuncu 5.6 96,395

Sakar Koruma 2
2015 41 Aksiyon Oyuncu 4.4 24,883

Karışık Aile
2014 40 Komedi Oyuncu 6.5 90,983

Büyükler 2
2013 39 Komedi Oyuncu 5.4 111,631

Otel Transilvanya
2012 38 Animasyon Oyuncu 7.1 171,619

Babasının Oğlu
2012 38 Komedi Oyuncu 5.6 72,626

Hayvan Bakıcısı
2011 37 Komedi Oyuncu 5.2 46,036

Bir Yıldız Doğuyor
2011 37 Komedi Oyuncu 3.3 9,639

Hayatım Yalan
2011 37 Komedi Oyuncu 6.4 177,849

Büyükler
2010 36 Komedi Oyuncu 6.0 186,657

Sakar Polis
2009 35 Aksiyon Oyuncu 5.2 86,121

Gerçek Masallar
2008 34 Komedi Oyuncu 6.1 73,897

Damadı Öpebilirsin
2007 33 Komedi Oyuncu 6.0 122,192

Yedek Kulübesi
2006 32 Komedi Oyuncu 5.6 41,371

50 İlk Öpücük
2004 30 Komedi Oyuncu 6.8 273,128

Çatı Katı
2003 29 Komedi Oyuncu 5.8 47,024

8 Çılgın Gece
2002 28 Animasyon Oyuncu 5.4 18,505

Küçük Nicky
2000 26 Komedi Oyuncu 5.3 82,430

Erkek Jigolo
1999 25 Komedi Oyuncu 5.7 60,635

Süper Baba
1999 25 Komedi Oyuncu
Müzik
6.4 166,272
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017