Giriş Kayıt
Ashley Tisdale

Ashley Tisdale (31)


Oyuncu, Yapımcı

Ashley Michelle Tisdale, 02 Temmuz 1985 West Deal, New Jersey, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı. Yıldızlar Takımı (2006), Yıldızlar Takımı 3: Mezuniyet Yılı (2008), Korkunç Bir Film 5 (2013), Zack & Cody'nin Lüks Yaşamı (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Ashley Michelle Tisdale
Doğum Tarihi: 02 Temmuz 1985
Doğum Yeri: West Deal, New Jersey, ABD
Diğer Bir İsmi: Ashley Michelle Tisdale
Takma İsmi: Ash
Burcu: Yengeç
Web Sitesi: |
Boyu: 1.60 m
9.1 (14 Oy)
  • Currently 181.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (118)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Animasyon Oyuncu 7.4 94

Amatörler Gecesi
2016 31 Komedi Oyuncu 5.0 1,889
2015 Komedi Oyuncu 5.9 1,026
2014 29 Komedi Oyuncu 6.0 17,586
2014 29 Aksiyon Yapımcı 6.9 1,440
2014 Komedi Oyuncu
Yapımcı
7.5 9,923

Zamanda Yolculuk
2013 28 Animasyon Oyuncu 5.4 1,116
2013 Animasyon Oyuncu 5.5 182
2013 Animasyon Oyuncu    
2013 Komedi Oyuncu 6.3 4,189

Korkunç Bir Film 5
2013 28 Komedi Oyuncu 3.5 52,267
2012 27 Oyuncu    

Fineas ve Förb 2. Boyutta
2011 26 Animasyon Oyuncu    

Sharpay'in Göz Alıcı Macerası
2011 26 Komedi Yapımcı
Oyuncu
   
2010 Komedi Oyuncu 6.8 9,239

Evimde Uzaylı Var
2009 24 Macera Oyuncu 5.4 17,135
2009 Komedi Oyuncu 7.1 9,118

Yıldızlar Takımı 3: Mezuniyet Yılı
2008 23 Komedi Oyuncu 4.5 45,511

Bunu Resmet
2008 23 Komedi Yapımcı
Oyuncu
7.5 12

Anarşinin Evlatları
2008 Suç Oyuncu 8.6 192,849

Oyun Bozan
2007 22 Komedi Oyuncu 6.2 45,905

Kazanmak İçin Elinden Geleni Ardına Koyma
2007 22 Komedi Oyuncu
   
2007 22 Komedi Oyuncu    
2007 Animasyon Oyuncu 8.0 22,077
2007 22 Komedi Oyuncu    
2006 Belgesel Oyuncu 2.6 465
2006 Talk-Show Oyuncu 4.5 652

Yıldızlar Takımı
2006 21 Komedi Oyuncu 5.1 48,670
2005 Talk-Show Oyuncu 5.5 166
2005 Aile Oyuncu 4.7 8,280

Zack & Cody'nin Lüks Yaşamı
2005 Komedi Oyuncu 6.3 25,232
2004 Belgesel Oyuncu 6.6 29
2003 Komedi Oyuncu 7.3 11,103
2002 Game-Show Oyuncu 4.2 19,493
2002 Animasyon Oyuncu 7.2 16,005

Karanlık Yolculuk
2001 16 Dram Oyuncu 8.1 608,013

Aile Reisi
1999 Animasyon Oyuncu 8.3 248,015

Bir Böceğin Hayatı
1998 13 Animasyon Oyuncu 7.2 218,925
1998 13 Aile Oyuncu    
1997 Talk-Show Oyuncu 2.9 4,501

Yüreğinin Sesi
1995 10 Animasyon Oyuncu 8.0 31,909
1992 Komedi Oyuncu 5.3 8,520
Film Altyazıları
Doctor Strange (10,348) Allied (10,266) Moana (8,364) Assassin's Creed (7,423) Lion (5,237) Arrival (4,160) Hacksaw Ridge (3,218) Fences (3,006) Nocturnal Animals (2,812) Forushande (2,631)
Dizi Altyazıları
Taboo (11,084) Supernatural (7,847) The Expanse (5,000) Vikings (4,952) The Big Bang Theory (4,072) Suits (3,828) Legion (3,515) The Blacklist (3,403) Arrow (3,292) Sherlock (3,088)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017