Giriş Kayıt
Mark Tinker

Mark Tinker (66)


Yönetmen, Yapımcı, Senarist

Mark Tinker, 16 Ocak 1951 Stamford, Connecticut, ABD doğumlu yönetmen, yapımcı, senarist. Chicago Polis Departmanı (2014), Private Practice (2007), NYPD Blue (1993), John from Cincinnati (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 16 Ocak 1951
Doğum Yeri: Stamford, Connecticut, ABD
Diğer Bir İsmi: Mark C. Tinker
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Chicago Polis Departmanı
2014 Aksiyon Yönetmen
Yapımcı
8.2 17,874
2012 Dram Yönetmen 7.8 58,300
2007 Dram Yönetmen
Yapımcı
7.2 4,267
2007 Komedi Yapımcı
Yönetmen
6.6 19,639
2005 Dram Yönetmen 7.7 183,350
2004 Suç Yapımcı
Yönetmen
8.7 73,597
1993 Suç Yapımcı
Yönetmen
7.5 9,662
1986 Dram Yapımcı
Yönetmen
7.0 3,311
1982 Dram Senarist
Yönetmen
Yapımcı
7.9 2,720

Beyaz Gölge
1981 Dram Yapımcı
Yönetmen
Senarist
   
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017