Giriş Kayıt
Simon Tindall

Simon Tindall


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Simon Tindall, kameraman, görüntü yönetmeni. The Trip (2010), (2002) 28 Gün Sonra (2002), (2010) Dört Aslan (2010), (2007) Güçlü Bir Yürek (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Kameraman 6.7 42,081
2015 Görüntü Yönetmeni 5.7 34
2015 Dram Görüntü Yönetmeni 7.5 128
2014 Aksiyon Kameraman 7.6 334,393
2014 Dram Görüntü Yönetmeni 6.4 2,836

Ezik
2014 Dram Görüntü Yönetmeni 5.7 749

Ocak Ayının İki Yüzü
2014 Romantik Kameraman 6.2 24,349

Baba Beni Yakalasana
2014 Gerilim Kameraman 6.3 943
2013 Aksiyon Kameraman 6.7 133,971

Trans
2013 Suç Kameraman 7.0 97,632
2013 Dram Kameraman 7.0 1,875

Bin Ladin'i Öldürmek
2012 Dram Kameraman 7.4 227,553

Her Gün
2012 Dram Görüntü Yönetmeni 6.3 648
2012 Komedi Görüntü Yönetmeni 5.4 1,912
2012 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni 8.4 11

Demir Leydi
2011 Biyografi Kameraman 6.4 87,546

Yemen'de Somon Avı
2011 Komedi Kameraman 6.8 54,156

Kartal
2011 Macera Kameraman 6.2 56,447

Londra Bulvarı
2010 Suç Kameraman 6.2 41,846

Dört Aslan
2010 Komedi Kameraman 7.3 60,178
2010 Komedi Kameraman 8.1 4,523

Son Savaşçı
2010 Aksiyon Kameraman 6.4 68,087

Yolculuk
2010 Komedi Kameraman 7.0 18,337
2010 Dram Görüntü Yönetmeni 4.8 709

Parlak Yıldız
2009 Biyografi Kameraman 7.0 21,954
2009 Komedi Görüntü Yönetmeni 8.3 78,807
2009 Dram Kameraman 6.8 8,878

Kurtuluş
2009 Korku Görüntü Yönetmeni 5.0 1,787

Mamut
2009 Dram Kameraman 6.9 8,460

Cenova
2008 Dram Kameraman 6.1 5,426

Güçlü Bir Yürek
2007 Biyografi Kameraman 6.7 24,322
2007 Komedi Kameraman 6.4 6,224

Kraliçe
2006 Biyografi Kameraman 7.3 89,966

Uzaylı Otopsisi
2006 Komedi Kameraman 5.8 6,590
2005 Dram Kameraman 6.5 1,580
2005 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni 6.6 48

Milyonlar
2004 Komedi Kameraman 7.0 22,547

Kod 46
2003 Dram Kameraman 6.2 18,224

28 Gün Sonra
2002 Korku Kameraman 7.6 315,198
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017