Giriş Kayıt
Richard Tindall

Richard Tindall


Kameraman

Richard Tindall, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ölü Balık
2005 Aksiyon Kameraman 5.3 2,875
2003 Dram Kameraman 6.6 325

007 James Bond: Başka Bir Gün Öl
2002 Aksiyon Kameraman 6.1 179,729

Lorenzo'nun Yağı
1992 Dram Kameraman 7.2 16,585

1492: Cennetin Keşfi
1992 Macera Kameraman 6.5 24,236
1990 Dram Kameraman 6.4 682

Skandal
1989 Dram Kameraman 6.5 3,851
1989 Korku Kameraman 5.3 988

Sisteki Goriller
1988 Biyografi Kameraman 7.0 19,932

Özgürlük Çığlığı
1987 Biyografi Kameraman 7.5 10,297
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017