Giriş Kayıt
Richard Tindall

Richard Tindall


Kameraman

Richard Tindall, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ölü Balık
2005 Aksiyon Kameraman 5.3 2,875
2003 Dram Kameraman 6.6 325

007 James Bond: Başka Bir Gün Öl
2002 Aksiyon Kameraman 6.1 183,920

Lorenzo'nun Yağı
1992 Dram Kameraman 7.2 16,585

1492: Cennetin Keşfi
1992 Macera Kameraman 6.5 24,375
1990 Dram Kameraman 6.4 682

Skandal
1989 Dram Kameraman 6.5 3,851
1989 Korku Kameraman 5.3 988

Sisteki Goriller
1988 Biyografi Kameraman 7.0 20,969

Özgürlük Çığlığı
1987 Biyografi Kameraman 7.5 10,297
Dizi Altyazıları
Westworld (18,286) La casa de papel (3,627) Into the Badlands (2,716) The Flash (2,691) Supernatural (2,452) Legion (2,451) Krypton (2,261) Fear the Walking Dead (1,987) The Big Bang Theory (1,733) The 100 (1,710)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018