Giriş Kayıt
Dennis E. Tindall

Dennis E. Tindall


Dennis E. Tindall,

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Uslu Dur
2007 Aksiyon Çeşitli 6.2 36,239
2001 Komedi 6.4 15,487
1999 Suç Çeşitli
6.2 5,624
1993 Aksiyon Çeşitli 6.1 39,191

Gizli Görev
1992 Aksiyon Çeşitli 6.9 6,698
1991 Dram Çeşitli 7.5 2,775
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (117,654) The Defenders (5,481) Rick and Morty (3,698) The Strain (2,491) Suits (1,877) The Sinner (1,587) Mr. Mercedes (1,349) Fargo (1,156) Breaking Bad (993) Twin Peaks (858)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017