Giriş Kayıt
Dennis E. Tindall

Dennis E. Tindall


Dennis E. Tindall,

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Uslu Dur
2007 Aksiyon Çeşitli 6.2 36,624
2001 Komedi 6.4 15,487
1999 Suç Çeşitli
6.2 5,624
1993 Aksiyon Çeşitli 6.1 39,522

Gizli Görev
1992 Aksiyon Çeşitli 6.9 6,698
1991 Dram Çeşitli 7.5 2,775
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,952) The Foreigner (7,214) Stronger (5,936) Flatliners (5,027) Dunkirk (3,942) Beyond Skyline (3,189) American Made (2,595) Kingsman: The Golden Circle (2,311) It (2,092) Loving Vincent (1,902)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017