Giriş Kayıt
Tara Timpone

Tara Timpone (55)


Editör, Editör

Tara Timpone, 23 Temmuz 1962 doğumlu editör, editör. Kötü Öğretmen (2011), Freaks and Geeks (1999), Kaset İşi (2014), Walk Hard: The Dewey Cox Story (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 23 Temmuz 1962
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 54 Dram Editör 5.9 1,980
2015 53 Komedi Editör 7.0 1,953
2015 Komedi Editör 7.2 5,890

Yalın Ayak
2014 52 Komedi Editör 6.6 19,203

Kaset İşi
2014 52 Komedi Editör 5.1 92,285
2013 Dram Editör 7.6 34,695

Mükemmel Plan
2011 49 Komedi Editör 6.2 37,517

Kötü Öğretmen
2011 49 Komedi Editör 5.7 169,965
2010 48 Aile Editör    
2010 48 Dram Editör 4.6 214
2009 47 Komedi Editör 5.0 690
2009 47 Komedi Editorial Department 5.3 2,066
2007 45 Komedi Editör 6.7 58,288
2007 45 Komedi Editör 3.9 5,025

Georgia Yasası
2007 45 Komedi Editör 5.9 21,388
2006 44 Komedi Editör 5.4 2,736
2006 44 Komedi Editör 6.6 5,173

Helen İle Büyümek
2004 42 Komedi Editör 6.0 32,418

Gençlik Hayalleri
2002 40 Komedi Editör 6.2 42,981
2002 40 Komedi Editör 5.3 12,688
2000 38 Komedi Editör 5.2 227
2000 38 Komedi Editör 5.3 272
1999 Komedi Editör 8.9 105,737
1998 36 Komedi Editör 7.0 12,469
1995 33 Müzikal Editorial Department 5.8 985

Sevgili Öğretmenim
1995 33 Dram Editorial Department 7.3 31,551

Acemi Dedektif
1994 32 Komedi Editorial Department 5.0 5,279

Yükselen Güneş
1993 31 Suç Editorial Department 6.2 37,145

Balıkçı Kral
1991 29 Komedi Editorial Department 7.6 67,932

Sevimli Hırsız
1991 29 Aksiyon Editorial Department 5.8 45,691

Sanık
1988 26 Suç Editorial Department 7.1 26,182

Dokunulmazlar
1987 25 Suç Editorial Department 7.9 234,706

Akıllı Adamlar
1986 24 Komedi Editorial Department 5.6 4,362
1985 Aksiyon Editorial Department 7.8 3,323

Sahte Vücutlar
1984 22 Suç Editorial Department 6.8 22,515
1984 22 Korku Editorial Department 5.5 8,195
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017