Giriş Kayıt
Mark Timpe

Mark Timpe


Mark Timpe, Loving Annabelle (2006), El Mascarado Massacre (2006), Yüzde Yüz Canlı (2007), Finder's Fee (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sürücü
2011 Suç Taşıma Bölümü 7.8 483,534
2011 Komedi Taşıma Bölümü 5.0 282

Dehşet Treni
2008 Korku Taşıma Bölümü 6.1 51,889

Yüzde Yüz Canlı
2007 Dram Taşıma Bölümü 5.9 4,417

Korkunç Penny
2006 Korku Taşıma Bölümü 5.1 5,565

Ölü Kız
2006 Dram Taşıma Bölümü 6.7 12,936
2006 Korku Taşıma Bölümü 4.5 1,059
2006 Dram Taşıma Bölümü 6.7 9,326
2001 Dram Taşıma Bölümü 6.5 1,908

Özel Kurye
2000 Komedi Taşıma Bölümü    
1995 Komedi Taşıma Bölümü 7.3 83,594
1993 Komedi Çeşitli 6.3 4,722
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (11,828) Blade Runner 2049 (3,518) Jigsaw (2,640) Last Flag Flying (2,433) The Man from Earth: Holocene (2,413) Geostorm (2,378) The Open House (1,345) Dunkirk (1,187) The Foreigner (1,052) It (1,011)
Dizi Altyazıları
Vikings (16,156) Black Mirror (5,650) Supernatural (4,724) The Big Bang Theory (4,061) Shameless (2,660) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,579) The Blacklist (2,234) The Flash (1,915) The X Files (1,899) Knightfall (1,492)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018