Giriş Kayıt
Rory Timoney

Rory Timoney


Kameraman

Rory Timoney, kameraman. Take Away (2003), (2003) Japanese Story (2003), (2003) Bad Eggs (2003), (1993) Body Melt (1993) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Dram Kameraman 7.0 42
2007 Dram Kameraman 7.2 780
2006 Suç Kameraman 6.4 3,812

Kardeşlerin Aşkı
2004 Komedi Kameraman 6.5 946
2003 Komedi Kameraman 5.7 542
2003 Komedi Kameraman 6.4 1,241
2003 Dram Kameraman 6.7 5,622
1999 Suç Kameraman 5.7 306
1993 Korku Kameraman 4.9 1,391
1992 Komedi Taşıma Bölümü 6.3 1,394
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017