Giriş Kayıt
Dimitri Timohovich

Dimitri Timohovich


Özel Efekt

Dimitri Timohovich, Özel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Aksiyon Özel Efekt 5.1 1,244

Karanlıklar Ülkesi: Evrim
2006 Aksiyon Özel Efekt 6.7 169,987

Ölümcül Deney: Kıyamet
2004 Aksiyon Özel Efekt 6.2 165,192

Amerikan Gücü: Dünya Polisi
2004 Aksiyon Özel Efekt 7.2 143,080
2004 Aksiyon Özel Efekt 6.8 262,067
2004 Korku Özel Efekt 3.0 1,550
2000 Aksiyon Özel Efekt 4.4 355
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017