Giriş Kayıt
Dimitri Timohovich

Dimitri Timohovich


Özel Efekt

Dimitri Timohovich, Özel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Aksiyon Özel Efekt 5.1 1,244

Karanlıklar Ülkesi: Evrim
2006 Aksiyon Özel Efekt 6.7 170,864

Ölümcül Deney: Kıyamet
2004 Aksiyon Özel Efekt 6.2 166,017

Amerikan Gücü: Dünya Polisi
2004 Aksiyon Özel Efekt 7.2 143,703
2004 Aksiyon Özel Efekt 6.8 263,591
2004 Korku Özel Efekt 3.1 1,602
2000 Aksiyon Özel Efekt 4.4 355
Dizi Altyazıları
Vikings (6,335) Shameless (3,753) Game of Thrones (3,055) Mr. Robot (2,930) Supernatural (2,735) The Big Bang Theory (2,201) Arrow (2,195) Outlander (1,924) Gotham (1,784) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,765)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017