Giriş Kayıt
Jeremy Timmons

Jeremy Timmons


Yönetmen Asistanı, Dublör

Jeremy Timmons, yönetmen asistanı, dublör. Scotland, Pa. (2001), Reversible Errors (2004), Virginia's Run (2002), The Circle (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Kısa Metraj Dublör 5.8 5

Suzanne?in Günlüğü
2005 Dram Yönetmen Asistanı    
2004 Suç Yönetmen Asistanı 6.3 674
2004 Dram Yönetmen Asistanı    

Tehlikeli Saatler
2002 Dram Yönetmen Asistanı 6.7 51,747
2002 Komedi Yönetmen Asistanı 5.9 2,133
2002 Gerilim Yönetmen Asistanı 5.0 508
2002 Dram Yönetmen Asistanı 6.4 614
2001 Dram Yönetmen Asistanı    
2001 Komedi Yönetmen Asistanı
Çeşitli
8.4 28,322
2001 Komedi Yönetmen Asistanı 6.8 3,921
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017