Giriş Kayıt
Steve Timinskas

Steve Timinskas


Steve Timinskas, (1990) Rocky 5 (1990), (1992) Fareler Ve İnsanlar (1992), (1991) Küçük Tokyo Harekatı (1991), (1994) Clean Slate (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2001 Komedi Çeşitli 5.6 1,789
1994 Komedi Çeşitli 4.1 5,847
1994 Komedi Çeşitli 5.6 3,092
1993 Komedi Çeşitli 4.6 10,589
1993 Komedi Çeşitli 7.2 50,109

Fareler Ve İnsanlar
1992 Dram Çeşitli 7.5 35,651

Küçük Tokyo Harekatı
1991 Aksiyon Çeşitli 6.1 14,127

Rocky 5
1990 Dram Çeşitli 5.2 107,709
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018