Giriş Kayıt
Jeff Timbs

Jeff Timbs


Sesler

Jeff Timbs, sesler. Troll 2 (1990), Contamination .7 (1993), (1992) Acı Çikolata (1992), (1989) Kör Şiddet (1989) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Evrenin Sırrı
1996 Aksiyon Sesler 6.3 27,708

Tulsa'nın Sırrı
1996 Suç Sesler    
1996 Dram Sesler 6.4 1,297

Derinlerde
1995 Suç Sesler 6.2 2,585

Teksas Testere Katliamı: İleriki Nesil
1994 Komedi Sesler 3.2 16,278
1994 Aksiyon Sesler 4.5 451

Takip
1994 Macera Sesler 5.8 14,677

Et Ve Kemik
1993 Dram Sesler 6.2 4,117
1993 Gerilim Sesler 4.0 194
1993 Korku Sesler 2.3 793
1992 Komedi Sesler 6.0 9,986

Acı Çikolata
1992 Dram Sesler 7.2 14,279
1992 Dram Sesler 6.9 337

JFK: Kapanmayan Dosya
1991 Dram Sesler 8.0 121,829
1991 Dram Sesler 4.4 2,809
1990 Fantastik Sesler 2.7 26,365

Karanlık Melek
1990 Aksiyon Sesler 6.0 7,664
1990 Aksiyon Sesler 5.0 37
1990 Dram Sesler 6.0 1,923

Doğum Günü 4 Temmuz
1989 Biyografi Sesler 7.2 82,921

Kör Şiddet
1989 Aksiyon Sesler 6.3 11,504

Zenci Düşmanı Şerif
1989 Aksiyon Sesler 6.7 55

Sirdas radyo
1988 Dram Sesler 7.3 10,190
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017