Giriş Kayıt
John Timperley

John Timperley (65)


Müzisyen, Sesler

John Timperley, 01 Kasım 1940 doğumlu müzisyen, sesler. Les voleurs (1996), The Hour of the Pig (1993), The Trial (1993), Love, etc. (1996) gibi yapımlarla biliniyor.01 Eylül 2006 tarihinde (65 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 01 Kasım 1940
Ölüm Tarihi: 01 Eylül 2006
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Duvak
2006 Dram Müzik
7.5 81,259
2006 Dram Müzik 6.8 3,772
2006 Suç Müzik 7.0 7,332

Leroy ve Stiç
2006 Animasyon Müzik    
2006 Dram Müzik 5.1 59
2004 64 Komedi Müzik 6.4 1,342

Hitler: Kötülüğün Yükselişi
2003 Biyografi Müzik 7.3 17,240

Sessizlik Yemini
2003 63 Dram Sesler 5.8 845

Anatomi 2
2003 63 Korku Müzik 5.1 3,090

Piyanist
2002 62 Biyografi Müzik 8.5 552,620
2001 61 Aile Müzik 5.2 683
2001 61 Animasyon Müzik 5.6 1,392
2001 61 Dram Müzik 5.6 245

Lujin Savunması
2000 60 Dram Müzik 6.9 3,831

Dokuzuncu Kapı
1999 59 Gizem Müzik 6.7 144,071

Karmakarışık
1999 59 Biyografi Müzik 7.4 10,112

Alice Ve Martin
1998 58 Dram Sesler 6.4 1,503

Uzayın Derinliklerinde
1998 58 Aksiyon Müzik 5.1 61,051
1998 58 Komedi Müzik 6.2 1,445

İngiliz Hasta
1996 56 Dram Sesler 7.4 151,593

Bir Kadının Portresi
1996 56 Dram Müzik 6.3 9,162
1996 56 Komedi Müzik 6.5 562
1996 56 Dram Müzik 7.6 3,479
1996 56 Suç Müzik 7.0 1,609
1996 56 Gerilim Sesler 5.9 209
1995 55 Dram Müzik 4.8 628
1993 53 Suç Müzik 6.8 1,622
1993 53 Dram Müzik 6.0 1,782
1993 53 Dram Müzik 6.7 153
1991 51 Suç Müzik    
1991 Aksiyon Sesler
Müzik
4.8 1,577

Sineklerin Tanrısı
1990 50 Macera Müzik 6.4 23,779
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017