Giriş Kayıt
Sophie Timbal

Sophie Timbal


Sophie Timbal, L'homme de chevet (2009), À vendre (1998), Le crocodile du Botswanga (2014), Kahkaha ve Ceza (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Çeşitli 5.5 1,352
2015 Aksiyon Çeşitli 5.7 911
2014 Komedi Çeşitli 5.2 926
2013 Dram Çeşitli 6.5 550

Yolda
2012 Macera Çeşitli 6.1 35,789
2012 Aksiyon Çeşitli 7.2 190

Sütü Bozuklar
2012 Dram Çeşitli 5.6 153
2012 Komedi Çeşitli 4.2 234

Şeytanın Yüzü
2011 Dram Çeşitli 5.8 3,124
2010 Çeşitli 5.6 486
2009 Dram Çeşitli 6.8 746

Tehlikeli Miras
2008 Macera Çeşitli 6.5 11,520

Yılan
2006 Gerilim Çeşitli 6.6 2,208

Tatlı Hayat
2006 Komedi Çeşitli 5.6 1,021
2006 Dram Çeşitli 5.5 161
2005 Suç Çeşitli 6.5 6,962
2005 Komedi Çeşitli 6.1 798
2004 Dram Çeşitli 6.4 471
2003 Dram Çeşitli 6.3 472

Kahkaha ve Ceza
2003 Komedi Çeşitli 5.8 817

Şeytan Hücresi
2002 Fantastik Çeşitli 6.4 3,148

Kumun Altında
2000 Dram Çeşitli 7.3 6,870
1998 Dram Çeşitli 6.6 505
Film Altyazıları
Dunkirk (5,813) The Mountain Between Us (3,811) It (3,773) Stronger (2,016) Mother! (1,873) American Made (1,704) Kingsman: The Golden Circle (1,636) Loving Vincent (1,030) The Foreigner (835) Detroit (760)
Dizi Altyazıları
Vikings (8,097) Shameless (6,482) Game of Thrones (3,596) Mr. Robot (3,383) Supernatural (2,030) Lucifer (1,748) Manhunt: Unabomber (1,727) Peaky Blinders (1,626) Outlander (1,583) Designated Survivor (1,552)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017